Nem tudom mit gondoljak?
Figyelt kérdés
Év elején beszéltünk a kapcsolatunkról. Azóta próbált változtatni de mindig vissza állt minden a régibe kis idő kb 1hónap után.
Azért mert év elején 1,5 hónapot most közel 2 hónapot volt beteg és otthon volt. Így kicsit könnyebb " betartani" a dolgokat hisz ilyenkor nem dolgozott és azért nem volt ágyhoz kötve sem. Azzal hogy csak otthon volt annak ellenére is én csináltam mindent még akkor is amikor jobban lett.
Most újra változtat pár napja de hétfőtől újra dolgozik majd..
Attól tartok hogy ez a kis idejű változás csak beetetés újra.. miközben azon rágódok hogy én milyen vagyok mert hát próbálja
aug. 31. 09:31
1/5 anonim válasza:
Az ember tartósan nagyon nehezen változtat. Ennek lehet pozitív ereje is, de többnyire a hátrányát érezzük. Sok reményt ne fűzz az ember változásához.
3/5 anonim válasza:
2-es... :D :D nekem is hasonló jutott eszembe... De te miből gondolod, hogy férfi a kérdező?
4/5 anonim válasza:
Gyakran látok hasonló stílusban megírt kérdést, mindig a férfi írja ki, akinek a műkörmös a barátnője és sose dolgozik eleget,mert "csak" 3 munkahelye van. Szerencsétlen nem csoda, hogy beteg lett. Amúgy ha jól emlékszem, a ferfi nem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!