Azoknál a betegeknél akik beképzelik magukban hogy ők hiresek valamilyen oknál fogva..rájuk kell hagyni vagy megmondani nekik hogy tévesen gondolják?
Én is csinálom, de tisztába vagyok vele h nem. Nem tudom miért csinálom, jobban érzem magam. De tisztában vagyok az igazsággal, nem gondolom magam skizofrénnek.
(valamint nem emlegetem senkinek, tehát rajtam kívül kB senki sem tudja)
Én kérek elnézést. Nem úgy értettem, hogy mindig is meg tudtam különböztetni. Nagyon sokáig éltem úgy, hogy el is hittem. Már betegesen.
Arra gondoltam, h utólag is kialakulhat valakibrn az, hogy nem ez a valóság.
Valójában pont ott határ, ha megérti akkor nem beteg..
Vegyünk konkrét példát: egy (ffi/nő) illető azt gondolja hogy ő egy sztár énekes, de a valóságban hamisan énekel. Ennek ellenére szeretne fellépni a tv ben, vagy hogy készítsenek róla filmet, mert ő igen is... egy sztár énekes stb. Felveteti magát haverokkal akik szórakoznak is rajta, és még felteszik a youtubra is. Innentől az illető úgy gondolja hogy ő valóban egy sztár. Valóban megnézik a videót többen.. de hát hamisan énekel!?
Most ettől sztár lesz?
Biztos tudnánk még peldákat hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!