Ez milyen mentális probléma lehet? Rögeszme?
Az általad leírt tapasztalatok többféle mentális jelenségre is utalhatnak, de pontos diagnózist természetesen csak egy szakember állíthat fel, ha szükséges.
Néhány lehetséges eset: rögeszmés-kényszeres gondolatok, kötődési problémák vagy érzelmi függőség, szociális szororngás, szoc média függőség, stb.
Esetleg egy pszichológust felkeredhetnél, mivel a feszültség nem jó dolog.
Megszállotja lettél a nőnek.
Addig a szintig, amíg nem zaklatod nem nagy a baj. Viszot a lelkedet nem hagyja nyugodni.
Bármi lehet ennek az oka. Pszichológus tud segíteni.
Amit a tinik csinàlnak az rajongás. Amit a felnöttek az megszállotság, nem ugyan az a kettő. Az előbbinek nincs mentális vonzata, az utóbbinak viszont igen! A kérdezőnek a magànéletében nincs valami rendben vagy olyan trauma vagy történes volt az életébe, amit ezzel kompenzàl.
Olvasd el a választ mégegyszer, a második fele így szól;
"Ha nem akkor érdemes szakembert felkeresni."
Értettem. Nem kötekedesből írtam.
Csak gondoltam leírom, hogy az egyik rajongás, a másik megszállottság. Az egyik normális, a másik beteges.
Szerintem a kérdező, ha így fogalmaz, ahogy írt nem igen tini.
Azt válaszold meg kérdező milyen ez a szorongó nyomasztó érzés.
Hogy ódzkodni kezdtél a nőtől vagy ellenkezőleg azért szorongsz, mert nem tudsz találkozni Vele?
Mert nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!