Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen mentális probléma?

Ez milyen mentális probléma?

Figyelt kérdés

Alapjában véve szorongom. Korábban ez gyengébb pánikokkal indult, féltem a szűk helyeken, stb.

Mai napra inkább az a probléma, hogy random elkap a pánik bizonyos gondolatoktól. Pl. tegnap este elmentem fürdeni, még világos volt, mire végeztem már sötét és elkapott az érzés, hogy milyen rossz, mikor este van vagy sötét van, mert mi lenne, ha sose lenne világos.

Ezen annyira bepörögtem (de már inkább azon, hogy miért zavar ez engem), hogy rám is jött egy kisebb pánikroham és Frontint kellett bevegyek.

Máskor gondolok egyet, hogy “idegesít a cipő a lábamon”.

Ez korábban nem volt, kb 1 hónapja küzdök. Kérlek, akkor válaszolj, ha építő jelleggel tudsz, van épp elég bajom, az egész napomra rányomja ez a bélyegét.

júl. 31. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is volt pánikrohamom, tudom milyen rossz. Elmentem pszichiáterhez, aki felírt egy gyógyszert és azóta nincs. Tudom, a gyógyszer nem oldja meg a problémát, de neked is el kéne menni szakemberhez. Vagy beszélj erről valakivel (családtag, barát), akit ismersz és tud neked segíteni. Nem ismerlek, ezért nem tudom mi áll a dolog hátterében. Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg a jó dolgokra figyelni. (Pl. ha sose lenne sötét, nem tudnál aludni) Ha sokat gondolkodsz negatívan, attól még rosszabb kedved lesz.
júl. 31. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!