Mit tegyek,ha elegem lett, belefáradtam, nem bírom tovább?
Csak járkálok a pszichológushoz és a pszichiáterhez 2023 március óta. Elmondom a bajaim, már amennyire épp tudom. Szedem a gyógyszert (antidepresszánst), de mit sem ér.
Nem változik semmi. 2022 ősz óta vannak öngyilkos gondolataim, és teljesen kiégtem ebben az egészben.
Most megyek 21-én újra a pszichiáterhez, megint kapok 50 percet arra,hogy elmondjam, sz.rul vagyok.
És? Változik valami? Változok? Nem. Nem változik semmi, és én egyre nehezebben bírom. A napokat, a perceket. Belefáradtam.
Belefáradtam abba, hogy 4-5 hetente beszélhetek róla 50 percet. Hogy kínoznak s gondolatok, az érzések, az álmok. Szörnyű rémálmaim vannak majd' minden éjjel. Amit magamban kell tartanom,az éjjel manifesztálódik az álmaimban. Ezzel kelek...vagy el se alszok inkább.
Úgy érzem, feleslegesen járok szakemberhez,nem változik semmi. Semmi értelme nincs. Ez már nem fog elmúlni. Folyamatosan bántom magam gondolatban, el se múlik már a vágy.
A gyógyszert 5.5 hónapja szedem.
Változhat még a gondolkodásom, elmúlhat a vágy, vagy már örökre velem marad?
Októberben lesz 2 éve,hogy ettől szenvedek. Lassan elfogyok belülről. Azt érzem.
10!
Nem a gyerekemért akarok élni. Magamért akarok. Ha magamért nem megy,nincs semmi értelme az egésznek.
Nem hiszem, hogy neten keresztül el tudom magyarázni.
Magamért nem akarok élni már 2 éve. És így másért sem megy. Így érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!