Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet feldolgozni?

Hogyan lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

27 vagyok. Férfi. Félek az intimitástól és a szextől.

Történt 12-13 éves koromban, hogy kezembe került egy gyerekeknek íródott könyv. Hogyan lesz a gyerek, ez volt benne meg a terhesség. Ugye engem akkoriban kezdett el érdekelni a téma. Szerintem természetes. Éshát. Testvérem megtalálta.

A szülők teljes sokkban voltak, hogy hogyan lehetek kiváncsi ilyesmikre, miért böngészek ilyet.

Apám bejött a szobámba és annyit mondott: "Este kikérdezem"

Hát... én teljes sokkban el is kezdtem megtanulni amit írt a könyv.

Ugye. Ezt eljátszották egy kifejezetten szexualitásról szóló szakkönyvvel is amit szintén emiatt kezdtem el forgatni. Azt kikérdezte apám, legalábbis belengette.

Erre. Itt vagyok 27. Életemben nem volt még normális párkapcsolatom. Nem tudok beszélni a szexről. Taszít. Egyenesen természetellenesnek érzem.

Voltam erotikus masszázson és nem állt fel. Annyira görcsölök az egész témától

aug. 10. 01:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fordulj ehez értő szakemberhez.

Mély vízbe ugrani felesleges(gondolok itt a k@rv@z@sra pl)

aug. 10. 01:37
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Ezt magaddal kell rendben tenni.

Az nagyon pozitív hogy felismered a problémát, mersz róla beszélni, szeretnél rajta változtatni és már próbálkoztál is.

Én lehet hogy a partnert még hanyagolnám, előbb a saját testemre koncentrálnék. Mi az ami vágyat ébreszt bennem, próbálj szitukat elképzelni, mi az amitől még a víz is kiráz. Ha a maszturbálás már simán megy akkor keresnék partnert is.

Szerintem veled fizikálisan minden oké, a mentalitáson kell dolgoznod.

Próbálj esetleg mantrázni úgy hogy a tükörbe nézel. Olyat mondani pl A szex teljesen természetes, nem kell tőle félni. Vagy a szex nem ijesztő át tudok juttni a félelmemen

Vizuáld magad előtt a sikert: nem fogok félni az intimitástól, legyőzöm a félelmem a szextől

És erősítsd a tudatodban hogy a szex és az intimitás jó természetes dolog, akarod vágysz rá

aug. 12. 00:24
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
A második válaszoló válasza több, mint hasznos, én sem mondhatnám máshogy, de az elsőnek is igaza van! Egyiküket sem ismételném, csak alátámasztom.
aug. 12. 07:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha görcsölsz, ne foglalkozz vele.

Nem egészen értem, hogy ezt a szüleid felvilágosításnak szánták volna, vagy az volt a baj, hogy fel mertél nőni, és érdekel a nemiség.

Akármelyik nagyon elcseszte apád, de ennek nem kell így maradnia. Ha tudod, hogy ő volt az otromba idióta, talán már az is segít, hogy másképp állj a dologhoz. Egy szerető társ mellett te is fel fogsz oldódni.

aug. 12. 17:01
 5/12 A kérdező kommentje:

Talán nem vagyok teljesen reménytelen. Minap a metrón utaztam, napszemüveg volt rajtam és a szemben ülő hölgy kebleit néztem. Szép, kellemes látvány volt. Néhány perc és volt is hatása.

Egyszer voltam thai masszázson és legnagyobb meglepetésemre ott is sátortábor lett.

Illetve voltam még kétszer erotikus masszázson és a lány enyhe nyögései... oooh... na arra volt hatás. Úgyhogy remélem nem vagyok teljesen reménytelen

aug. 12. 18:01
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Tessék: nem vagy. Hurrá! Szerezz barátnőt! :)
aug. 12. 21:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Jó, hát azért annyira még nem vagyok menő, hogy barátnő
aug. 12. 21:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Valahol el kell kezdened behozni a lemaradásodat.

Amúgy pszichológus vagy coach segítségével gyorsabban haladnál.

aug. 13. 07:18
 9/12 karikaslany válasza:
39%
Figyelj nem tehetunk rola hogy apad elhagyott valtoztass azon meg hogy nem all fel neked most szerintem errol senki se tud itt fontosat mondani ami segít
aug. 14. 11:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy apám elhagyott?!?!
aug. 16. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!