Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet feldolgozni?

Hogyan lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

27 vagyok. Férfi. Félek az intimitástól és a szextől.

Történt 12-13 éves koromban, hogy kezembe került egy gyerekeknek íródott könyv. Hogyan lesz a gyerek, ez volt benne meg a terhesség. Ugye engem akkoriban kezdett el érdekelni a téma. Szerintem természetes. Éshát. Testvérem megtalálta.

A szülők teljes sokkban voltak, hogy hogyan lehetek kiváncsi ilyesmikre, miért böngészek ilyet.

Apám bejött a szobámba és annyit mondott: "Este kikérdezem"

Hát... én teljes sokkban el is kezdtem megtanulni amit írt a könyv.

Ugye. Ezt eljátszották egy kifejezetten szexualitásról szóló szakkönyvvel is amit szintén emiatt kezdtem el forgatni. Azt kikérdezte apám, legalábbis belengette.

Erre. Itt vagyok 27. Életemben nem volt még normális párkapcsolatom. Nem tudok beszélni a szexről. Taszít. Egyenesen természetellenesnek érzem.

Voltam erotikus masszázson és nem állt fel. Annyira görcsölök az egész témától

aug. 10. 01:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Pszichés problémákon az erotikus masszázs inkább ront, mint segít. Tény, hogy a nevelés nagyon sokat árthat.
aug. 19. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok véletlenül elküldtem, folytatom:

Ha egyedül, vagy egy normális nő mellett sem oldódik meg a gondod, akkor érdemes lenne pszichológushoz, vagy egy megbízható baráthoz fordulni segítségért/tanácsért. Talán, ha látnád, hogy másoknál ez természetes, te sem tartanád taszítónak. Hosszú még az élet, kár lenne egy fontos örömforrásról lemondanod.

Egyébként, ha természetellenes, taszító lenne a szex, akkor rég kihalt volna az emberiség.

aug. 19. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!