Szülés után szorongás?
Figyelt kérdés
1 éve szültem, pontosabban 15 hónapja, császármetszés volt, majdnem meghaltunk mind a ketten és azóta tönkreteszi az életemet a szorongás. Előtte sosem féltem a haláltól, egészségesnek mondanám magam, de azóta, mindig attól félek, hogy mikor halok meg, vagy az, hogy a gyerekemnek nehogy baja essen. Túl aggódok mindent, minden apró dologért orvoshoz rohanok. Ha szúr a mellkasom, már attól félek, hogy szívrohamom lesz stb... Hogyan jöjjek ki ebből a spirálból? Kezdő megkeseríteni az életemet.aug. 5. 21:51
2/4 anonim válasza:
En is így voltam, császáros programozott es szülés utan folyton féltem, h ha meghalok mi lesz a gyerekkel. Akkor jöttem rá, hogy rajtamon es anyamon kívül senki nem szereti es milyen egyedül vagyunk.
Aztan azutan szinte minden szorongásom beigazolódott, 2 szer kerültem a halál kapujába, átmeneti strokeom volt, mikor 3 hónapos volt a pici , nagyon rosszul voltam, vérrög lett gondolom a császától, utána epekő miatti hasnyalmirigy gyulladást csinaltam mikor 3 v körüli volt.
Erősen túlsúlyos is voltam, folyton a végkimerülés szélén!
Most mar lassan 18 éves halistennek!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es ezzel megnyugtattál. Nálam eddig szerencsére semmi nem történt, de múltkor is megrázott az áram, már szaladtam a kórházba, ahol megvizsgáltak teljesen, és hála Istennek semmit nem találtak. Pszichológushoz azért nem tudok menni, mert nincsen kire hagynom a gyereket.
aug. 5. 22:08
4/4 anonim válasza:
Nincs egy nagymama senki, aki segíteni tud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!