Kevert szorongásos zavar alakult ki nálam szülés után. Az orvosom 5mg scippát (ezt már nem szedem) írt nappalra, és 15mg Mirzatent éjszakára (fő probléma volt, hogy egyáltalán nem tudtam aludni.)? Természetesen az orvosommal is beszéltem
Figyelt kérdés
Tapasztalat érdekelne, hogyan kezdjem abbahagyni a másikat is? Több mint fel eve panaszmentes vagyok?máj. 7. 17:50
1/7 anonim válasza:
Ha panaszmentes vagy hagyd abba. Ezek a drogok semmit nem oldanak meg, sőt több kárt csinálnak. Néhány szorongásoldó, pl xanax elfedi a tüneteket, de ennyi erővel nekiállhatsz heroinozni is, semmit nem old meg, de a számlát benyújtja. Az ilyen problémákat magadban kell megoldanod. Ehhez jó segítség lehet egy jó szakember, de nehéz találni, legtöbbjük a gyógyszereket nyomatja.
2/7 anonim válasza:
Egyébként amikor abbahagyod, csak hagyd abba, ha jön is elvonási tünet el fog múlni. Akkor érdemes felezgetni az adagot ha egy nagyon erős gyógyszert szedsz régóta nagy dózisban, és tényleg veszélyes elvonási tüneteid lennének. Máskülömben jobb tőle megszabadulni minél hamarabb.
3/7 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam is, 15mgról van szó, ami adott gyógyszerből a legkevesebb adag.
A scippát pl egyik naprol a másikra hagytam abba, fel sem tűnt a hiánya. Inkább a masikról érdekelne konkrét tapasztalat.
Ez a gyógyszer nem Xanax. Sokkal humánusabb, igazából számomra észlelt mellékhatás nélkül. Engem pl kihúzott a szarból 2 hét alatt, azelőtt meg hónapokig jártam beszélni a semmit pszichológussal. Szerintem azóta sem aludnék
máj. 7. 18:30
4/7 anonim válasza:
Hát én tapasztalatot nem tudok mondani, én a zoloft hatóanyagát szedtem egy ideig de súlyosbitott minden tünetemen. Én annak a híve vagyok hogy semmilyen vegyszert nem kéne szedni, de te érzed, én meg nem vagyok orvos. Én a helyedben abbahagynám, és ha visszajön az álmatlanság szedném újra.
5/7 A kérdező kommentje:
Hidd el, van az a szint, amikor gyógyszerhez folyamodsz, sokszoros pszichiáterhez járás után, mintha egy növényhez beszélnél. Egy 2 hónapos babával...
máj. 8. 16:59
6/7 anonim válasza:
Elhiszem, hát remélem jobbra fordulnak majd a dolgaid.
7/7 A kérdező kommentje:
Már jóra fordultak, semmi baj nincs :-)
máj. 15. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!