Ha úgy szedek Liticarbot vagy Lamolepet, hogy valóban nincs is rá szükségem, akkor az milyen következményekkel járhat?
Milyen gyógyszerek azok? Én semmit sem szedek, nem értek hozzá. Minek szeded? Van kidobandó pénzed a semmire? Direkt mérgezéd magad?
Függő vagy? A mellékhatásokra is szedsz valamit?
Térj észhez.
Kerj masodvelemenyt akar magan pszichiatertol.
A parodban nem bizol ezek szerint? Van ra kezzelfoghato okod, esetleg ez a sztori a fejedben, h osszefognak valami uj tunet? (paranoia)
Azért gondoltam, mert a pszichiáter bipoláris zavarral diagnosztizált, viszont ha jól értem, akkor ebben a kórképben több hetes-hónapos depressziós fázisokat vált a felhangolt, mániás epizód.
Viszont nálam úgy van, hogy a hangulatom egy napon belül, akár többször is változik. Egyik órában konkrétan egy apróságon elsírom magam. Pl. tegnap elmentem vásárolni és elfelejtettem venni sajtot. Hazaérve amikor ráeszméltem erre, elkapott a zokogás, az önvádlás, hogy buta, semmirekellő ember vagyok, aki még egy bevásárlást sem képes elvégezni és jobb lenne a vonat elé feküdnöm. Aztán fél óra múlva meg jön egy impulzus és már mosolygok, főzök, takarítok, pörgök, mintha enyém lenne a világ.
Szóval elismerem, hogy van valami problémám, csak az nem biztos (szerintem), hogy ez bipoláris zavar, hiszen ott gyakran hetek, hónapok eltelhetnek a hangulatváltozások között. Viszont megpróbálok bízni a pszichiáter véleményében, mégis ő a szakértője ezeknek a viselkedészavaroknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!