Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek megéri kivizsgálni...

Szerintetek megéri kivizsgálni az ADHD-t? 20/F

Figyelt kérdés

Mindig éreztem, hogy más vagyok. Nehezen tudok utasításokat követni, szétszórt vagyok, impulzív. Megtanultam ezekkel együttélni, de kíváncsi vagyok, mit adna az ADHD teszt.

A szüleim próbálnak lebeszélni róla. Jogra járok, és azt mondják, hogyha majd jelentkezek egy munkahelyre, akkor ez fent lesz egy felhőben és ezért kevesebb esélyem lesz.

Ez tényleg így van? Ha megállapítják rólam, akkor ez mint egy bélyeg, rám fog égni?

aug. 4. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

20 evesen felnott vagy. Nem kapsz mar kodokat.

Munkahely pedig semmit nem lat belole.

aug. 4. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ügyvédként tudhatnád, hogy az egeszsegügyi helyzetedbe nem lat senki bele, titoktartás van, csak ha te beszámolsz
aug. 4. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem fogja érdekelni a főnöködet, nyugi.
aug. 4. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
"Mindig éreztem, hogy más vagyok" mindenki igy erez
aug. 4. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

Nagyobb gond, hogy g..i drága. Államiban több év mire sorrajutsz. Felnőtteket hátrateszik, a gyerekek fontosabbak. Valójában gyerekkel is simán 1 év mire eljutsz valameddig. Ezért vizsgáltattuk a 2 gyereket magánban. Nekik fejenként 200e volt.

Párom most marha kíváncsi lett és magának csináltat vizsgálatot autizmusra/adhd-ra. kb 300e lesz a vége, igaz el lehet húzni 4-6 hónapra.

Sokkal fontosabb dolog, hogy ha úgy gondolod, érintett vagy, akkor gyerekvállalásnál okosan cselekedj, mert örökölhetik. Fiúk erősebben. Ha vállalsz gyereket, akkor ne legyen több 1-nél vagy várj közöttük 4-5 évet, hogy kiderüljön érintett e, különben szopó.

Nah ezt nem mondják el egy szülő jelöltnek se.

aug. 4. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Így van külföldön is 5 ös, 5000 euró magánnál es az államnál több éves a sor.

Nekem azt mondtak, hogy 1 ev amíg sorrakerülök, végül másfél évbe telt!

És még nincs vége, mert sorra kerültem júniusban, másfél év után és szólt a 2 pszichológus, hogy augusztusban folytatják, mert szabadságra mennek!

És még nem jött újabb hívólevél

aug. 4. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!