Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ideális esetben milyen az...

Ideális esetben milyen az Elontril hatása? (ADHD, enyhe depr és szorongásra írták fel nekem).

Figyelt kérdés
Még csak 2 hete szedem, többre van szükség, hogy kiderüljön, megfelelő-e számomra ez a gyógyszer. Egyelőre nem érzem a hatását, max kicsit bágyadtabb vagyok tőle a nap egy bizonyos részében. Az érdekelne, hogy miből fog látszódni ha hat? Pl elmúlik a szorongásom? Teljesen? (De ha a kiváltó tányezők ugyanúgy megvannak körülöttem akkor hogy? Máshogy fogok reagálni erre? Nem lesz vagy nem olyan intenzív szorongással?) Reménytelibbnek látom majd az életet? Milyen tapasztalataitok vannak aki ismeri?
2024. aug. 1. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Kell min fél év sajnos mire érzel vmi hatást, a bágyadtság el fog múlni, a szorongás nem hiszem, de a depi igen, én is ezt szedem!
2024. aug. 1. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
ADHD-ra nulla, enyhe depresszióra hatni fog de ahogy előbb írták az sok hónap.
2024. aug. 1. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Depi elmúlik tőle, de éjszaka álmatlanságot (ami meg nappali álmosságot) okoz, meg nálam agressziót is kiváltott. Meg tág volt tőle a pupillám és sokat fájt a fejem. Az agresszivitás miatt kellett abbahagyni. Utána Velaxint szedtem, attól meg aludtam folyamatosan, amikor nem dolgoztam.
2024. aug. 1. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az ADHD-ra egyáltalán nem hatott, a szorongásom sokkal rosszabb lett, nem tudtam aludni, pánikrohamaim voltak és agresszív lettem. Emellett mondjuk legalább azt nem éreztem, hogy depressziós is vagyok…
2024. aug. 2. 09:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2024. aug. 5. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ADHD-ra kaptam Bitinex helyett, ami hiánycikk lett és így nem tudom már szedni. Most kezdtem szedni a héten 150 mg-ot. Mellette 15 mg Scippát is szedek depresszióra és szorongásra már több mint egy éve. Neked azóta milyen, szeded még? Bevált ADHD-ra?
szept. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!