Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Halálos közúti balesetet...

Halálos közúti balesetet hogyan lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

Három év után is hisztérikus rohamok gyötörnek.Keveset alszom.

Rossz döntést hoztam.

Többszöri gyorshajtó barátom mellé szálltam be. Egy útkanyarulatban a kocsi elkezdett kifarolni. A következő képkockám az, hogy a tűzoltók vágnak ki.

A barátom nem viselte a biztonsági övet, kirepült a kocsiból. A helyszínen életét vesztette.

Engem mentőhelikopterrel vittek kórházba. Életveszélyes sérüléseket szenvedtem.

Több hétig feküdtem bent.

Azóta csak mankóval tudok járni, a csípőm azóta is fáj.

Kíváncsi vagyok mások véleményere is.

Köszönöm szépen

júl. 30. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiater, terapia.
júl. 30. 15:51
 2/2 anonim válasza:
Mindenképp szükség lesz szakemberre, aki segít a feldolgozási folyamatban. Ez lehet pszichológus, pszichiáter, hipnotizőr. Lehetőleg az olyan dokit kerülni kell, aki gyógyszeres kezelést javasol, mert a gyógyszerektől csak függő leszel. Valahogy azt kellene elérni, hogy el tudd határolni magad ettől a traumatikus eseménytől. Nyilvánvalóan nem tagadható le, hogy megtörtént, viszont ahhoz, hogy továbblépj, nem ragadhatsz benne valamiben, amin már nem lehet változtatni. A terápia mellett javasolnám a testmozgást is, meg hogy keress magadnak egy olyan hobbit, ami feltölt. Legyél biztonságos és szerető környezetben, olyan emberek között, akik meghallgatnak, akikkel jól érzed magad.
nov. 8. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!