Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan sikerült feldolgoznotok...

Hogyan sikerült feldolgoznotok, hogy egy közeli családtagotok öngyilkos lett? Mennyi időbe telt?

Figyelt kérdés

A testvérem valamivel több, mint 1 hónappal ezelőtt hunyt el.

Az öngyilkossági kísérlete nagyon balul sült el, és brutális sérülésekkel ápolták hetekig kórházban mire feladta a szervezete a harcot. Végig mesterséges kómában tartották, így nem szenvedett, a családot viszont rendszeresen sokkolta a felkavaró a látvány.

Nagyon vegyes érzések kavarognak azóta bennem. Nagyon haragszom rá, és az egész világra is, amiért ezt tette. Amikor pedig enyhül a harag, olyankor elkezdem sajnálni, de leginkább a düh érzése az, ami dominál bennem.

2024. jún. 9. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudok sajnos tanácsot írni, de őszinte részvétem! :(
2024. jún. 9. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Reszvetem.

Teljesen normalis a duh, a gyaszfolyamat resze. Kozeli csaladtag halalat evek alatt lehet (?) feldolgozni, plane ha igy tortent.

2024. jún. 9. 11:34
 3/5 anonim válasza:
94%

Nekem lassan egy éve hunyt el a legjobb barátom, akit testvéremként szerettem. Türelem, hagyd önmagadnak megélned az érzelmeid. A düh pedig teljesen normális de ne mérgezd magad vele sokáig. :)

Kitartás! <3

2024. jún. 12. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom nézed e még az oldalt, de részvétem!

Tudom milyen nehéz... Hónap végén lesz 3 hónapja, hogy szintén saját keze által halt meg egy barátom. Borzasztóan hiányzik, de közbe nagyon dühös, mérges vagyok rá. Fáj, hogy hagyta, hogy ez az egész maga alá gyürje, pedig ott voltunk neki, tudott volna kihez fordulni, de nem tette... Annyi 💩on mentünkk együtt keresztül együtt, mindig számíthattunk a másikra a bajban, de most kevés voltam... :(

okt. 20. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Őszinte részvétem a barátod miatt!
okt. 20. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!