Hogy lehet valaki annyira elborult, hogy felgyújtja magát?
Ezek az emberek olyan logikával élnek, hogy egyszer bármit ki lehet bírni - tehát egy átmeneti kellemetlen érzékelési élmény nem téma a számukra.
Viszont meggyőződéssel állítják, hogy olyan fájdalmas társadalmi deprivációk érték őket, melyek minden testi szenvedést felülmúlnak. Ennek a nézetüknek példamutatással, tehát önégetéses öngyilkossággal igyekszenek érvényt szerezni!
Nem mindenki olyan nyápic, hogy még a testi fájdalomtól is megijedjen.
Egyébként meg aki tényleg meg akar halni, az pont ehhez hasonló biztos módszert választ, nem például a gyógyszermérgezéssel szerencsétlenkedik.
Ezek ilyen ritualek. Nekem is volt (van?). Onserto epizodomban rituale szeruen ment a dolog. Elmentem gyogyszertarba alkoholert, de ilyen igazi etanol 60 - 70%-os. Megvettem a nekem tetszo kest meg mindegy mit, kineztem a legjobb sebtapaszokat, vettem jo parat, hazudtam hulyesegeket mire kell. Tobb napokba kellett. Most mar itt van egy komoly szett ha barmilyen nagyobb/kisebb vagas, serules van szo szerint. Egy ilyen doboz ketszer atcsomagolva, steril legyen, stb.. Rengeteg fertotlenito szer, milyen anyagbol van a kes.
Roviden nagyon sok minden reszletbe belementem, nem csak fogtam a konyhakest es belevagtam. Aztan hat, volt ilyen hogy annyit vagtam, es alkoholal dorzsoltem feszitve a sebet, hogy jobban verezzen, majd felalltam egy vodorbe s gyujtottem de mar kezdtem kicsit szarulerezni magam, szoval ott volt mellettem a szett aztan azonnal lestoppoltam a verzest.
Rengeteg munka ment bele, amit nem tudom... elveztem vagy valami hasonlo. A penzrol ne is beszeljunk mennyibe kerultek a dolgok.. Ugy elb*sztam annyit, hogy az kimondani nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!