Hogy lehet valaki annyira elborult, hogy felgyújtja magát?
Figyelt kérdés
Időnként szoktam nézni különböző gore gyilkosság/öngyilkosság videókat. Mostanában leginkább hármat is láttam, ahol az illető felgyújtja magát. Nem is igazán pillanatnyi elmezavarról van szó, mert két esetben a fickó ügyelt rá, hogy a kamerát gondosan beállítsa (így ment a live is eredetileg), tehát készült rá. Én teljesen megértem, ha valaki öngyilkos lesz - az okot csak az adott személy tudhatja, ő dönt. Viszont azt nem tudom megérteni - pedig nagyon szeretném-, mi visz rá egyeseket arra, hogy a lehető legbrutálisabb, leglassabb és egyben legfájdalmasabb módon vessen véget életének? Gondolkodtak rajta, beszerezték a gázolajat/kerozint, a kamerát gondosan beállították, mégsem gondolták, hogy vannak kevésbé fájdalmas módszerek is? Pszichológiailag mi fordulhat meg egy ilyen ember fejében? Úgy gondolom, általában ha valaki öngyilkos akar lenni, az minél gyorsabban és fájdalommentesen - vagy a lehető legkevesebb fájdalommal-, szeretne meghalni. Ellenben az önégetés a lehető legfájdalmasabb, s leglassabb is. Az egyik videóban még 1p múlva is adott hangokat az illető. Biztos vagyok benne, hogy végiggondolták mivel jár - legalábbis szerintem erre utal hogy előkészítették a körülményeket. De egyszerűen nem vagyok képes megérteni. Nem akarok megsérteni senkit, de ennyire elborult hülye hogy lehet valaki?2024. máj. 26. 13:30
11/11 A kérdező kommentje:
9-es.
Az készült az esetről videófelvétel?
2024. máj. 31. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!