Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet feldolgozni,...

Hogyan lehet feldolgozni, hogy ha az ember keveset keres?

Figyelt kérdés

Megbuktam egyetemi mérnöki szakon, és kitanultam egy szakmát, 280 nettót keresek.

Miközben volt egyetemi sulistársaim nettó 6-700, 800 nettót keresnek, házat vesznek házasodtak.

Engem bánt, hogy szegény lettem, alig élek meg a szüleimmel lakok.

júl. 28. 12:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Milyen szakmát tanultál?
júl. 28. 12:50
 2/20 anonim ***** válasza:
26%
Ilyen alacsony bérek vannak még mindig ebben a tetves országban, amikor egy sima ebéd is már 3500 forint?
júl. 28. 12:56
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Én meg végig csináltam az egyetemet, középiskolai tanár lettem... na ebbe gondolj bele. Mennyi időm és energiám elment rá, aztán épphogy megélek.
júl. 28. 12:56
 4/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem feldolgozni kell, hanem tenni ellene: tanulni, szakmát váltani, vállalkozni, külföldre költözni stb.
júl. 28. 12:57
 5/20 anonim ***** válasza:
22%
Azért, ha valaki 280 nettót kap, Magyarországon nem számít szegénynek.
júl. 28. 13:03
 6/20 anonim ***** válasza:
29%
Hát csak magadnak köszönheted.
júl. 28. 13:15
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha beszélsz régi egyetemi társaiddal: hazudj nekik Te is.

Ezen kívül tanulj meg bánni a pénzzel.

júl. 28. 13:16
 8/20 anonim ***** válasza:
43%
Menj vissza és fejezd be az egyetemet, és akkor te is kereshetsz ennyit. Egyébként szerintem nem hazugság, amit mondanak, mérnök diplomával, 3-5 év rutinnal a 700 nettó simán megvan.
júl. 28. 13:18
 9/20 anonim ***** válasza:
"Aki keres az talál!"
júl. 28. 13:18
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

"Ilyen alacsony bérek vannak még mindig ebben a tetves országban, amikor egy sima ebéd is már 3500 forint?"

A tanulatlan proliknak igen, az értelmes, piacképes végzettséggel rendelkező, tapasztalt szakemberek br 2,5 milliós ajánlat alatt el sem mennek állásinterjúra

júl. 28. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!