Hogyan lehet feldolgozni, hogy ha az ember keveset keres?
Figyelt kérdés
Megbuktam egyetemi mérnöki szakon, és kitanultam egy szakmát, 280 nettót keresek.
Miközben volt egyetemi sulistársaim nettó 6-700, 800 nettót keresnek, házat vesznek házasodtak.
Engem bánt, hogy szegény lettem, alig élek meg a szüleimmel lakok.
júl. 28. 12:31
2/20 anonim válasza:
Ilyen alacsony bérek vannak még mindig ebben a tetves országban, amikor egy sima ebéd is már 3500 forint?
3/20 anonim válasza:
Én meg végig csináltam az egyetemet, középiskolai tanár lettem... na ebbe gondolj bele. Mennyi időm és energiám elment rá, aztán épphogy megélek.
4/20 anonim válasza:
Nem feldolgozni kell, hanem tenni ellene: tanulni, szakmát váltani, vállalkozni, külföldre költözni stb.
5/20 anonim válasza:
Azért, ha valaki 280 nettót kap, Magyarországon nem számít szegénynek.
7/20 anonim válasza:
Először is, ha beszélsz régi egyetemi társaiddal: hazudj nekik Te is.
Ezen kívül tanulj meg bánni a pénzzel.
8/20 anonim válasza:
Menj vissza és fejezd be az egyetemet, és akkor te is kereshetsz ennyit. Egyébként szerintem nem hazugság, amit mondanak, mérnök diplomával, 3-5 év rutinnal a 700 nettó simán megvan.
10/20 anonim válasza:
"Ilyen alacsony bérek vannak még mindig ebben a tetves országban, amikor egy sima ebéd is már 3500 forint?"
A tanulatlan proliknak igen, az értelmes, piacképes végzettséggel rendelkező, tapasztalt szakemberek br 2,5 milliós ajánlat alatt el sem mennek állásinterjúra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!