Hogyan lehet feldolgozni, hogy ha az ember keveset keres?
Figyelt kérdés
Megbuktam egyetemi mérnöki szakon, és kitanultam egy szakmát, 280 nettót keresek.
Miközben volt egyetemi sulistársaim nettó 6-700, 800 nettót keresnek, házat vesznek házasodtak.
Engem bánt, hogy szegény lettem, alig élek meg a szüleimmel lakok.
júl. 28. 12:31
11/20 anonim válasza:
Ha mások tudnak többet keresni, akkor te is megteheted, van sok válsztásod. Vissza is mehetsz az egyetemre, tanulhatsz más szakmát amivel jobban keresel, vállalkozhatsz, elmehetsz egy jobban fizető helyre dolgozni, akár külföldre, lehet másodállást is vállalni. Végtelen lehetőséged van.
12/20 anonim válasza:
10es értem tehát az összes orvos, diplomás ápoló, mentőtiszt, tanár, óvónő mind tanulatlan proli.
13/20 anonim válasza:
"10es értem tehát az összes orvos, diplomás ápoló, mentőtiszt, tanár, óvónő mind tanulatlan proli."
Egy orvos bőven megkeres annyit magánklinikán, állami kórházba pedig csak a gyenge képességű orvosok mennek, szintúgy vérnyomásméregetőnek.
A többi pedig értéktelen munkakör amit felsoroltál, ennek megfelelően nem is keresnek jól.
14/20 anonim válasza:
#13: Magánklinikán nem lehet tapasztalatot szerezni. Az a jó orvos, aki állami kórházban kezd, lát mindenféle esetet, aztán később megy el magánba.
15/20 anonim válasza:
"A tanulatlan proliknak igen, az értelmes, piacképes végzettséggel rendelkező, tapasztalt szakemberek br 2,5 milliós ajánlat alatt el sem mennek állásinterjúra" - Te szerintem másik országban élsz
16/20 anonim válasza:
13as remélem akkor te be nem teszed a lábad semmilyen állami ellátásra igaz? Sőt a gyereked is magánintézményekbe jár
17/20 anonim válasza:
16
Hát én annak a hírnek jobban örülnék, ha tudnám, hogy nem tud szaporodni...
18/20 A kérdező kommentje:
Ország egyik keleti megyéjében lakok, itt már jó közepesnek számít ez a fizetés. Errefelé ilyen fizetések vannak.
júl. 28. 16:42
19/20 anonim válasza:
18
Újra megkérdezem: milyen szakmát tanultál? Miben dolgozol?
20/20 árokpart válasza:
10-es Kérdező! Ide , erre az oldalra főleg gyerekekek, gazdag szülők gyerekei járnak fel affektálni, akik még életükben egy napot sem dolgoztak. Így fogalmuk sincsen arról, hogy az élet milyen valójában, csak a jól kereső szuülők mamahoteljéből osztják az észt, persze Tisztelet a Kivételnek, de az ilyen már nagyon kevés van ezen az oldalon. A jól kereső, kvalifikált szakemberek erre az oldalra már nem járnak fel mint a 2010-es évek elején, mert igecsak leesett a színvonal. A Munkaügyi Hivatalba menjél be és beszélj legalább egy középvezető előadóval akik esetleg a felnőttképzésekkel és kvalifikáltabb munkahelyek kiközvetítésével is foglalkoznak, az erre vonatkozó jelenleg futó pályázatokat figyelik folyamatosan. Továbbá az önkormányzatoknál is vannak ilyen személyek, akik esetleg tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!