Antidepresszánstól alakult ki valakinél véraláfutások?
Betegtájékoztató: "Nem gyakori mellékhatások (100 betegből legfeljebb 1 beteget érinthet):
- Ha szokatlan zúzódások (véraláfutások) vagy vérzések jelentkeznek, beleértve a vérhányást vagy a véres székletet is, beszéljen kezelőorvosával, vagy menjen azonnal kórházba."
Gondolom, nem kell most kórházba rohanni, de holnap az orvoshoz igen. Időpont nélkül is.
dobd ki a betegtajekoztatot, ez az elso torveny. Dokit kell megkerdezni, hogy mit lehet majd tapasztalni amikor elkezded 2 - 3 heten at. Nekem kozolte a steven johnsons szindromat is amikor felira ott helyben. Utana emlekezet gond, de alapbol nem rossz 1 hetig tart 3 het mire kezd hatni.
igy kell, o mondta, hogy dobjam ki, beijeszti az embert, aztan idejon 100%-al, es kezd a betegtajekoztatoval. Olanzapine-t akkor ne irjak fe pl. mert rogton szivhalal. Ez csak a forgalmazot vedi iszonyu nagy reszben o semmiert sem felelos. Ott vannak a mellekhatasok nem ismerttol kezdve nagyon gyakoriig. Barmi van amik oda le vannak irva, meg az is hogy hugyozol reggel, azert sem ok feleloseg.
Ha van valami egyeb bajod, cukor, allergia, azt jelezd. Ennyit kell tenni. Aszert fog valamit felirni es eljarni, illetve megszabni a "kotelezo" kontrollt, hogy hogy van pl a pacemaker.
lamotrigine-rol van szo, semmi bajom nem volt semmi bajom sem elotte kiveve a mentalis betegseg. Elso dolgom az, volt, hogy kidobtam a betegtajekoztatot, mart alapbol a doboz egy nagy reszet kiteszi, majd a leveleket beraktam a gyogyszeres kis dobozkamba. Es itt elek 600mg lamotriginnel egyelore. Mar fel - 1 eve. Szedtem tianeptinet dupla adagban az o utasitasara is, nem volt bajom azon kivul, hogy nem hatott. Lehet sorolni. Mindegyiknel azzal kezdem felbontaskor - kidobom a betegtajekoztatot, mehetsz fosni ha vegig olvasod. SSRI libido 0 lesz, nem all fel tobbet, nem jutsz el "odaig" lehet sorolni, nem kell kidobni, ugy is es lesz. Es igy tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!