Ha az antidepresszáns nem használ emeltessem a dózist?
Azt is próbáltam, hogy el járjak helyeket megnézni, meg mindent de minden olyan közömbös és semmi mem étdekel. Mikor elkezdtem szedni a gyógyszert akkor meg indokolatlanul is jól éreztem magam, de már nem csinál semmit.
Lehet csak placebo volt az is, mert valami ujat probáltam, de minden csoda 3 napig tart...
Ha nem használ, beszélj a pszichiátereddel. Lehet hogy nem jó a dózis. Lehet, hogy rosszul szeded. Lehet, hogy neked egy másik hatóanyag kell.
És csak a bogyó nem lesz hosszú távon jó megoldás, beszélgetős doki is kelleni fog, meg hogy dolgozz ezen a problémán. Erről is célszerű lenne konzultálni a pszichiátereddel.
Nem ér semmit a beszélgetés.
Az még átlátszóbb, mint a "haverok". Jobb esetben meghallgat a pénzért. De engem vissza se hívott, akinél egyszer voltam.
Nem akarok változtatni a megítélésemen, én azt akarom hogy így is boldog tudjak lenni és ne érdekeljen senki.
Hosszú távon csak úgy leszel így is boldog, ha hajlandó vagy dolgozni magadon egy pszichológussal.
A "bedobom a gyógyszert, és azonnal boldog leszek, ezt akarom" mentalitástól nem boldog leszel, hanem gyógyszerfüggő. Az meg több okból sem szerencsés.
Ne a genetikában keresd a problémát ,hanem a fejedben.
Növeltes a dózisodon a pszicháterednél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!