Miért van az,hogy aki antidepresszánst szed pl.1 évig majd tünetmentes lesz így abbahagyja és 90%-uk vissza esik?
Kicsit OFF, de fizikai vizsgálaton voltatok a terápia előtt? Mondjuk koponya CT, hormonszintek?
Ha pl agy trauma, vagy folyamatos stressz fizikai elváltozást okoz (márpedig sokszor okoz), akkor evidens, hogy élethosszig kell szedni a gyógyszert a hormonpótlásra.
Kedves 1. Válaszoló!
Neked mi a diagnózisod, milyen tüneteid voltak? Gyógyszer mellett tünetmentes lettél?
#3 Értem. Szerintem magánban csináltass hormonpanelt az elmondottak alapján.
Keressetek olyan gyógyszert, amitől nem vagy rosszul, és szedd be rendszeresen!
Jobbulást mindenkinek!
1-es vagyok: Generalizált szorongás, pánikzavar. Nem lettem tünetmentes az antidepresszánstól, nagyjából megfelezte a szorongásomat, de utána egy év alatt elertem
egy saccra 90%-os tünetmentes állapotot. Gyógyszer nelkul par honap alatt a nullára visszaestem.
"Azért mert nem jártak terápiába és nem oldották meg a valódi problémát" ezzel is mutogatva a betegre"
Na dööö vajon miert? Miert nem oldja meg valaki a problemait, ha mar kijott e legmelyerol? A gyogyszer egy manko ehhez, nem A Megoldas. A terapia onmagaban nem old meg semmit, ha nem teszed bele magad 100%-osan. Erre depressziosan nyilvan keptelen vagy, es pont erre kell a gyogyszer, h kimozditson. De aztan nem oldod meg az eleted es csodalkozol, hogy visszaesel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!