Van olyan aki tünetmented lett vagy legalább 95%-osan gyógyult éveken át tartó pánikbetegség után?
Figyelt kérdés
Mi volt a kulcsa annak szerinted hogy sikerült kijönni belőle?2024. febr. 9. 19:28
1/9 anonim válasza:
Nekem sajnos csak gyógyszerrel. Így, tünetmentes vagyok.
2/9 anonim válasza:
Jelenleg én, sikerült megoldani azokat a problémákat, amik kihozták belőlem..de így is hosszú folyamat volt...
3/9 anonim válasza:
1 es vagyok. Esetemben endogén. Tehát, szinte ok nélküli.
4/9 A kérdező kommentje:
Mindennek oka van. Nincs 1 olyan dolog a világon aminek ne lenne valami oka.
2024. febr. 9. 20:34
5/9 anonim válasza:
4, ez igaz, de ha az agyi kémia az oka az is egy ok.
6/9 anonim válasza:
3 as vagyok. Szinte éreztem, hogy jön a MINDENNEK OKA VAN című rendkívül bölcs mondat. Agyi kémia, mint azt ahogy a 4 es válaszoló rendkívül jól megfogalmazta. Ez az oka.
7/9 A kérdező kommentje:
Elcsépeltnek tűnhet a mindennek megvan az oka mondat de olyan nincs, hogy szinte ok nélküli elhízás, sem ok nélküli pánik. A különböző agyi deviációk sem ok nélkül keletkeznek. Akárcsak az ADHD, szkizofrénia, depresszió. Ezeket például leginkább a limbikus és dopaminerg rendszerrel hozzák kapcsolatba. Esetleg ok nélküli romlása a kognitív funkcióknak? Állhat a háttérben a frontális lebeny hanyatlása (hozzáteszem ez a szkizofréniánál is megvan). Az agyi kémia felborulásának is 1001 OKA lehet. Akár az enterális rendszer ("második agy") ami a szerotonin termelésünk 90%-áért felel. Egy kicsit tájékozódjunk előbb a különböző ok-okozati összefüggésekről
2024. febr. 10. 11:46
8/9 A kérdező kommentje:
Utána pedig lehet gúnyolódni
2024. febr. 10. 11:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!