Van olyan közületek akinek 10 mg escitil nem hatott de 20 már igen, és tünetmentes lett? Panikroham ellen kellene hatni a.
Köszönöm a válaszod. Nagyon örülök hogy Neked ez segített tényleg :-)
Sajnos az én rosszulléteim megkeseritik a napjaimat ezért szeretnék minél hamarabb tünetmentes lenni.
Egyebkent enis rendszeresen biciklizek, gyaloglok, egészségesen találkozom, de sajnos vannak még nagyon nehéz napjaim a tünetek által.
Mégegyszer köszi a választ!
Első vagyok továbbra is.
Tudom, hogy milyen érzés, mivel velem is megtörtént, sokszor. De, próbáld meg magaddal megoldani ezt és valamilyen egyensúlyt találni, mert a gyógyszer nem lesz hosszútávú megoldás.
Nekem egy erős, három részes HIIT edzés segit, amit már 2 éve használok. Egyrészt nem nő a hasam, és utána van egy "örülök, hogy élek" érzésem másrészt, meg baromi jó stresszoldó, de ez én vagyok.
Találj magadnak valamit, változtass azon, ami ezt váltja ki belőled. Nekem ez egy hosszú távú folyamat része, de tényleg elmondhatom, hogy jobban vagyok, és azt is tudom, hogy tényleg rajtad múlik, hogy ki akarsz-e mászni a gödörből.
Érdekelne a tapasztalatod azóta.
Én most fogom 20-ra emelni,remélem hatni fog. Már nagyon nehezen bírom a szorongást,ráadásul ez nem is az első amit szedek,úgy érzem nincs erőm megint egy gyógyszerváltásra ha ez nem válna be.
Szia,igen.
Köszönöm a válaszodat,akkor reménykedem :)
Emelés után mikortól volt kb a javulás? Azonnal vagy itt is meg kell várni a kb 2-3 hetet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!