Van olyan közületek akinek 10 mg escitil nem hatott de 20 már igen, és tünetmentes lett? Panikroham ellen kellene hatni a.
Értem,akkor próbálok megnyugodni. Nekem azt mondták 2-3 hét mire érzem a hatását,de az inkább 5 hét volt a 10mg-nál.
Most jön az emelés,akkor arra is számítok pár hetet.
Én Rivotrilt kaptam mellé,de ezt el fogjuk hagyni ha kifejtené teljesen a hatását az Escitil.
3 x 0,5 mg kell szednem,de nem szívesen szedem, a nyugtatóktól félek de tudom hogy muszáj hogy jobban legyek.
Én 109 kg vagyok nem értettem miért kérdi a doki a súlyom és azt hogy vezessem mikor mennyi vagyok,de akkor a gyógyszer mennyisége miatt ha jól értem. Legalább ezt is megtudtam :)
Köszönöm a segítségedet.
Hát igen sajnos a rivotril az egyik leggázosabb.
Előtte egy idős dokinál voltam mint megtudtam ők ezt előszeretettel adják...
Most fiatalhoz járok,ő semmiképp nem akarja sokáig tartani,csak míg jobban leszek.
Ez a 3. gyógyszer amit próbálunk az Escitil,ahogy emlitettem is nagyon bízom benne beválik végre :(
Sziasztok, adok egy kis feedbacket.
Sokk jobban vagyok köszönöm. Végül csak 15 mg-ot szedek reggelente és azis elég lett. :-)
A rosszullétek amit azt hittem még a pánik csinálja, sajnos a helex nyugtatohoz való hozzaszokas csinálta de most már csak este szedek 1 egészet és 1 hónap múlva vége is :)
Az escitil abban segít, hogy tudok olyan eseményeken is részt venni amin eddig sose gondoltam, h szorongás nélkül lehet. Pl: strandon úgy végig sétálni az emberek előtt, h nem szorongok mit gondolnak pl törölköző nélkül stb.
Nagyobb összejöveteleken részt tudok venni, öltözködni sokkal csinosabban merek. Nem panikolok. A szorongás kis része megmaradt mert nyilvánvaló, hogy az ember napjaiban vannak rossz dolgok de egyszercsak elfelejtem őket azt vettem észre. Nemtudok egy dolgon 10 napig lovagolni, hanem nyugodtabb vagyok. :)
Kívánom, mindenkinek sikerüljön ezzel a gyógyszerrel s utána majd nélküle is szebb életét élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!