Hogy tudnék motivációt nyerni?
Figyelt kérdés
Röviden egész életemben mindig a minimumra törekedtem, sosem rajongtam és nem csináltam semmit szenvedéllyel. Most ott tartok hogy felvételizek és az elkövetkezendő pár év határozza meg a többit. Tiszta hogy mit akarok és nincsenek kétségeim. De egyszerűen hiába tudom jól hogy most kell odatenni magam és akkor az leszek aki lenni akarok, de egyszerűen nem tudom semmire rávenni magam. Nulla motivációm van az élethez, semmit nem tudok megcsinálni győzködés nélkül. Nem akarok öngyilkos lenni vagy hasonló a baj az hogy szimplán csak létezem, csak létezek és sodródok. Hogyan tudnék kilépni ebből és összeszedni magam, motivációt nyerni? Nem csak a tanuláshoz hanem az élethez, hogy tudnék egy kis életet lehelni magamba? Hogy tudok kilépni ebből a melankóliából? Mert jelenleg semmi nem hoz lázba, semmi nem dob fel, semmi nem tud különösebben érdekelni, minden csak elméletben ameddig nem kell érte tenni.tegnap 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!