Hogy álljam meg hogy bántsam magam?
Arra gondoltam, hogy itt kérnék tanácsot. (Kis háttérinfó rólam) Nagyon szorongó típus vagyok, emellett eléggé maximalista amitől még inkább befeszülök. Ez egy eléggé ördögi kör. Felvettek egy olyan iskolába ahol olyan dolgot tanulhatok amiben eddig én voltam a környezetemben a legjobb. De itt mindenki nagyon jó és ez megrémiszt. Mivel ez egy új iskola kicsit az emberektől is tartok. De a legnagyobb problémám az, hogy bántani akarom magam. És nem is nagyon tudok ellene mit tenni. Nagyon próbálkozom, de ha nem ez akkor az evéssel lesz problémám, tehát sehogy sem jó. Félek hogy ha bejön a pulcsi szezon nem fogok bírni magammal és nagyon csúnyán ráfázok. Egyszer volt már ebből probléma. De egyszerűen már most kilátástalannak érzem magam, és ha ez az érzés fokozódik nem tudom hogy mit tehetnék. Jártam pszichológushoz de SEMMIT sem segített. Így már tényleg ötletem sincsen mit tehetnék.
(16l) Köszönöm ha végigolvastad!
A szüleid alapvető jogi kötelezettsége számodra a szaksegítség biztosítása. Nem hagyhatnak magadra, nem neked kell ezt a problémát megoldani. 16 évesen nem mehetsz egyedül pszichiáterhez. Szólj anyukádnak, hogy keressen pszichológust (lehet, hogy pszichiátert is, de azt majd ő megmondja). Még mindig kíváncsi vagyok, hogy az első pszichológussal mért nem volt hatékony a munka.
Ebbe az új iskolába te akartál menni? Milyen iskola ez? Azt hogy érted, hogy egyszer már volt ebből probléma: milyen probléma? És hogy fáztál rá?
"tudnak róla a szüleim, de nagyon nem örültek neki"
hat... en sem orulnek ha lenne gyerekem. ranezeka sebeire, hat nem orulok kislanyom, megyek tv-zi. ah..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!