Depressziós ember megérezheti ha itt van a vég? Ha már nem vált át feldobott szakaszba soha miközben 10+ évig végig átváltott?
Kb 2 hete triggerelte valami az aggódásom és szorongasom, ami azóta sem oldódott meg. Felek hogy tönkremegy valami ami a legfontosabb nekem és csak ennyi maradt már nekem.
Nem is merek vele foglalkozni mert felek hogy rossz hírt kapok.
Azóta nincs feldobott szakasz, csak lent amikor kicsit jobb akkor is aggódom tovább
Mivel EGÉSZ NAP görcsben van a gyomrom, így felek hogy gyomorfekelyem van vagy gyomorvérzés.
Régebben még az motivált hogy filmet nézek és amikor találtam egy jót akkor jött egy feldobott szakasz.
Most már a telefonomhoz sem akarok nyúlni.
Arra gondoltam hogy 40 éves koromig kihuzom és addig legalább látom hogy hogy alakul a világ, most már az sem érdekel. Semmi. Csak az aggódás és lent szakasz egész nap.
Érzem hogy jön a vég, ez azért van?
De fizikailag is van baj, mert egész nap görcsben a gyomrom és nem múlik
Illetve sajnos a megérzéseim nagyon jól működnek mert elvileg lehetetlen dolgokon aggódom és mégis bekövetkezik…
Ebből kiindulva azt is megérezhetem hogy jön a vég vagy valami még rosszabb.
Olyan mintha valami figyelne és jeleket küldene hogy igen irányítva vagy és a markunkban is
Súlyos depresszió nem oldódik meg csak simán a jobb állapotra való törekvéssel, vagy idővel, mindenképp szakembert kíván! neurológus vagy pszichiáter. Mindenképp.
Van nehéz élethelyzet, ami változhat, de van neurológiai állapot, ami már életmód változással sem oldódik fel.
Ha egy jó szaki segít, csak egy gondolat marad - miért nem előbb kértem segítséget, hogy a nyomorult lelkiállapot helyett rendezett életet élettem volna jó ideje...
Én pont abban a neurológiai állapotban vagyok már
Nem akarom elfogadni ami jön, nem akarok tönkremenni lelkileg testileg még jobban úgy mint az anyám az alja munkákban amit csinál
Most is fél 5 van, tegnap reggel 6kor keltem és még nem alszom….
Orvos nem elérhető számomra mert nincs már biztosításom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!