Gyakorikérdések oldal jót tesz az ember mentális egészségének?
Én márciusban regisztráltam először ele az oldalra, mert korábbi éveimben élő társalgásban nagy része elutasítás volt nem fogadtak el, tettem érte nem keveset türelmes voltam sokáig mégis el hanyagoltak utána döntöttem befejeztem a kapcsolatot velek el engedtem őket örökre ,egyébként mindig csak felszínes társaságban volt részem, azóta fobiás lettem meg vagyok már nem járok végképp élőben társalogni ,el fogadtam és inkább maradok egyedül.
Vannak itt a gyakorin barátaim egy kevés és tartjuk egymással a kapcsolatot idönként , elég is nekem itt igaz messze laknak tőlem de jobb mint a semmi számomra , azóta megszerettem egyedül is élvezni az életet. Viszont tudom hogy sokan vannak itt olyanok akik magányosak akiknek nincs egy barátjuk se vagy egyéb problémájuk van de ezek csak az én véleményeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!