A depressziós ember, miért este érzi magát jobban?
Ha igazán mély depresszióról beszélünk, ez nincs így.
Rosszul voltam egész nap, mindegy, hogy reggel volt vagy este.
Reggeltől estig dolgozom, alvás előtt iszom 3 4 sört vagy pár rövidet. Ha véletlenül nem, reggelig azon gondolkodom miért kellene artérián lőnöm magam a puskával. Ha a munkám kiesne azzal sokaknak lenne nehezebb, ezért ilyet nem szeretnék. Az és az alkohol ami esténként életbentart. Ha napközben rámtörnek a rossz gondolatok, időnként akkor is benyomok valamit. Arra gondolok milyen projektben mi dolgom van vagy kinek mit csinálok, vagy elönt a veszteség érzése és bármikor könnyes lesz a szemem. Úgy pedig nem lehet normálisan gondolkodni.
Most szerencsém van, mert nem tudnék már rendesen célozni. Vezetni még pl. menne, de ha úgy adódik el szeretném adományozni a kocsit.
Látod, ilyenek az esték :))))))
Nálam ez fordítva van.
Este érzem magam nagyon rosszúl.
Napközben ,amikor süt a nap akkor vidámabb vagyok.Ugye a sok fény hatására.
Amikor leszáll az éjszaka akkor pedig beindultak a rossz gondolatok.
Én ezt relaxációs zenék hallgatásával próbáltam ellensúlyozni több kevesebb sikerrel.
Ha rosszúl érzed magadat napközben akkor csináld ezt.
0;Törekedj a pozitív gondolkodásra
1;Meditálj pár percet amikor rá érsz(akár spontán mód szerűen)
2;Ha eszedbe jutt valami rossz gondolat akkor nevesd ki.
3;Ne azonosúlj a gondolataiddal és az érzelmeiddel(Erre a meditáció mmegtanít!)
4;Szabadidődben hallgas relaxációs zenéket.
5;Vezesd be a 24órás relax zenék hallgatását ,ami akár este is mehet.
6;Ne nézz negatív,megbotránykoztató híreket,cikkeket,videókat.A híradót ha nézzel akkor számolj le vele azonnal!
7;Hétvégente takarítsd ki a házadat ill szobádat illetve tusolj le reggel és este.Fürdés közben hallgas relax musicot illetve takarítás közben is.
8;Sportolj valamit.Ha nem szereted a társaságot akkor vannak saját testsúlyos gyakorlatok kezdésnek.Azokat csinálgasd.Ha nem tudsz ilyet akkor interneten nézz videókat róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!