Hány otthon rohadó, depressziós, élettelen ember van még rajtam kívül?:)
Figyelt kérdés
júl. 16. 18:48
2/21 Senior Séf válasza:
Nem is gondolnád,hogy mennyi. Mintha erről szólna a korosztályod. Kísérleti nyulai vagytok az élelmiszeriparnak, felborul a bélflórátok, depi és mindenféle mentális gebasz az eredménye.
3/21 anonim válasza:
Sok hasonló ember van. Én is köztük vagyok.
5/21 anonim válasza:
Sokan, nagyon sokan, a magyar amúgy is egy depressziós nép.
"Sírva vigad a magyar!"
6/21 A kérdező kommentje:
És ti próbálkoztok kitörni ebből az állapotból?
Én próbálkozom/próbálkoznék, de rettenetesen félek a szociális helyzetektől.
júl. 16. 19:58
7/21 anonim válasza:
Miért nem kérsz segítséget?
Magadtól nem fog sikerülni.
8/21 anonim válasza:
Kell szerezni legalább 1 őszinte bizalmast, az nagyon sokat segít!
9/21 A kérdező kommentje:
7,Több mint fél éve keresek segítséget, most jutottam be egy klinikára, egy db beszélgetésre. Augusztusban szabadságon vannak, kb szeptember közepétől tudnák majd fogadni terápiára. De addig még van pár nap.
júl. 16. 21:03
10/21 anonim válasza:
senior sef. Mar megint a belatereszto szindroma a tema csak mar burkoltan a "bel" szoval? Mindig a belek. A belrendszer miatt a rak, a belrendszer miatt a gazdasag, belrendszer miatt gondor a haj. Inkabb ird mit nem csinal a belrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!