Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hány otthon rohadó, depresszió...

Hány otthon rohadó, depressziós, élettelen ember van még rajtam kívül?:)

Figyelt kérdés

júl. 16. 18:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is
júl. 16. 22:42
 12/21 anonim ***** válasza:
jelen!!! itt van mégegy otthon rohadó, depressziós, élettelen, undorító, ronda, csóró szerencsétlenség aki a kutyának se kell :D van kedved esetleg eljönni velem kirándulni, sportolni, ilyesmi? :D hobbid? érdeklődési köröd? :D vagy inkább csak sajnálni és sajnáltatni szeretnéd magad továbbra is? :/
júl. 18. 22:33
 13/21 A kérdező kommentje:
12, lol, még adtam is volna egy esélyt neki, de "vagy inkább csak sajnálni és sajnáltatni szeretnéd magad továbbra is?" kérdésedtől elment a kedvem attól, hogy egy bunkóval találkozzam
júl. 18. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

a nyers bunkóság, cinizmus még mindig jobb a nyafinál. valszeg ez az össz bajod, ezért nem akar senki se veled lenni, mert csak sajnáltatni tudod magad.

ha fáj az igazság, nyugodtan járj csak a pszichomókusokhoz nyafogni. nekik is meg kell élniük valakiből. jobb nem lesz tőle, de készségesen meghallgatnak és azzal se lesz problémád, hogy mire költsd a pénzed XD

üdv; 12es

júl. 18. 23:33
 15/21 A kérdező kommentje:
12-es inkább vagyok érzékeny és járok pszichológushoz, minthogy egy olyan bunkó legyek, akinek nincs jobb dolga, mint mentálisan beteg embereket ekézni a gyakorin, névtelenül, görény módon egy random nyári estén
júl. 19. 00:08
 16/21 Kedves Vezető ***** válasza:
Sok, főleg ha nincs kihez szólni soha, az elég gáz..
júl. 19. 19:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok. Szociális szorongásom van, emellett gyaníthatóan aspergeres is. Dolgozni mondjuk el tudok járni, de minden szociális helyzettől (kötetlen munkahelyi beszélgetésektől kezdve, az ismerkedésig, sőt a telefonálásig szorongást okoz). Még az egyébként tök jófej szomszédomat is kerülöm, mert egyszerűen kényelmetlennek érzem a beszélgetéseket úgy általánosságban. Hogy mit lehet(ne) tenni ellene? Nagyon "egyszerű" elméletben: Bele kellene kényszerítenünk magunkat fokozatosan a társas helyzetekbe és felépíteni

magunkban az önbizalmat. Elméletben persze minden egyszerűbb...

júl. 19. 20:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Sok
júl. 21. 10:35
 19/21 anonim ***** válasza:

Jelen!

Viszont a mindennapok rákényszerítenek, hogy kimozduljak.. cserébe viszont a körülöttem lévők láthatják, hogy mennyire rohadok.

Win-win, mi? Ja, nem! 🙄

júl. 22. 15:03
 20/21 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok, és kerülök mindenféle szociális helyzetet, de szeretnék változtatni rajta. Ha esetleg van itt olyan személy aki még így van ezzel az nyugodtan írhat. Jó lenne a közelben valakire rátalálni.
aug. 11. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!