Hány otthon rohadó, depressziós, élettelen ember van még rajtam kívül?:)
a nyers bunkóság, cinizmus még mindig jobb a nyafinál. valszeg ez az össz bajod, ezért nem akar senki se veled lenni, mert csak sajnáltatni tudod magad.
ha fáj az igazság, nyugodtan járj csak a pszichomókusokhoz nyafogni. nekik is meg kell élniük valakiből. jobb nem lesz tőle, de készségesen meghallgatnak és azzal se lesz problémád, hogy mire költsd a pénzed XD
üdv; 12es
Én is ebben a helyzetben vagyok. Szociális szorongásom van, emellett gyaníthatóan aspergeres is. Dolgozni mondjuk el tudok járni, de minden szociális helyzettől (kötetlen munkahelyi beszélgetésektől kezdve, az ismerkedésig, sőt a telefonálásig szorongást okoz). Még az egyébként tök jófej szomszédomat is kerülöm, mert egyszerűen kényelmetlennek érzem a beszélgetéseket úgy általánosságban. Hogy mit lehet(ne) tenni ellene? Nagyon "egyszerű" elméletben: Bele kellene kényszerítenünk magunkat fokozatosan a társas helyzetekbe és felépíteni
magunkban az önbizalmat. Elméletben persze minden egyszerűbb...
Jelen!
Viszont a mindennapok rákényszerítenek, hogy kimozduljak.. cserébe viszont a körülöttem lévők láthatják, hogy mennyire rohadok.
Win-win, mi? Ja, nem! 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!