Ez normális amikor ezen kapom magam?
Általában ha strandon vagyok vagy férfi öltözőben.
Mndig a férfiakon akadnak meg a szemeim, a gondolataim.
Mindig rá kell vegyem a gondolataim hogy ne egy férfit nézzek amit bevallok hogy van pár olyan férfi akin megakad a szemem aki nagyon szimpatikus és vonzó,de most akkor én meleg vagyok?
Nagyon sokszor ez van és a hölgyeken nem is szokott fent akadni a szemem és ők is gyönyörűek,de nekem a férfiak mintha sokkal jelentősebb előnybem lennének és a hölgyeket nem tudnám elképzelni magam mellé:D
Régóta már vagy 5-6 éve mintha tartana ez a dolog és mindig egyre erősebb gondolataim vannak.
Annyit hozzáfűznék még hogy sokszor lehet nagyon feltűnően bámulok:DD
pedig nem lenne szándékomban zavarna hozni senkit csak sokszor bámulatosan gyönyörűek!
Ha azért észreveszem magamon akkor mindig próbálok visszavenni és olykor ez elég stresszel is jár:D

Fura ezt mondani,de igazából jobb nyílván.
De ezt sem jó azért hallani,mert erről hallottam sokszor,de magamnak nem igazán szerettem volna be ismerni.
Meg miután hogy mindenhol azt olvastam hogy a fiúk elvileg anyásabbak ezért hagytam a témát magamban lappangani.

Lehet valamit megpróbálok segíteni valahogy magamon,ha egyáltalán megéri.
Lehet nem is szabadna fel eleveníteni ezeket a gondolatokat.
Köszönöm hogy rám szántátok a kis időtöket és írtatok is:)
Szeretet van:)<3

Akkor ahogyan sikerül majd.
Meg ahogy hozza a jövő...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!