Ez normális amikor ezen kapom magam?
Általában ha strandon vagyok vagy férfi öltözőben.
Mndig a férfiakon akadnak meg a szemeim, a gondolataim.
Mindig rá kell vegyem a gondolataim hogy ne egy férfit nézzek amit bevallok hogy van pár olyan férfi akin megakad a szemem aki nagyon szimpatikus és vonzó,de most akkor én meleg vagyok?
Nagyon sokszor ez van és a hölgyeken nem is szokott fent akadni a szemem és ők is gyönyörűek,de nekem a férfiak mintha sokkal jelentősebb előnybem lennének és a hölgyeket nem tudnám elképzelni magam mellé:D
Régóta már vagy 5-6 éve mintha tartana ez a dolog és mindig egyre erősebb gondolataim vannak.
Annyit hozzáfűznék még hogy sokszor lehet nagyon feltűnően bámulok:DD
pedig nem lenne szándékomban zavarna hozni senkit csak sokszor bámulatosan gyönyörűek!
Ha azért észreveszem magamon akkor mindig próbálok visszavenni és olykor ez elég stresszel is jár:D

Hát én nem tudom azt normálisnak tekinteni sajnos:)
Tehát akkor vagy megpróbálok megvilágosodni vagy valami más megoldást találni ha van olyan.

Elvileg hivatalosan az emberiség 10%-a (szerintem kicsit több) tartozik az lmbtqistb csoportba, vagyis cirka 800millió-1 milliárd.
Semmi okod nincs szégyellni olyan tulajdonságot ami ilyen sok emberre jellemző..

Meleg férfiként válaszolok Neked. Tudod,amikor olyan helyen vagyok,ahol férfiak vetkőznek,lehet hogy hihetetlen,de sosem érdekel a kinézetük,nemi szervük,úgy általában idegen férfiak teste.
Nekem mindig is a lelkük, a szívük volt fontos,ez viszont nem látszik, max évek alatt lehet kiismerni,ha egyáltalán lehet.
Három hosszabb párkapcsolatom volt, egyiknél sem a kinézete fogott meg,hanem az,hogy nagyon jó lelkű, jó szívű emberek voltak.
Persze a legtöbben megnézik egymást testét, nekem felöltözve is mondta már idegen, hogy jó alakú,jó megjelenésű férfi vagyok.Pedig középkorú vagyok .Hidegen hagy.
Magadat pedig fogadd el,ez is Te vagy, amit érzel.De arra figyelj, hogy nem mindenki szereti ha bámulják,és lehet ennek szóban, esetleg tettben nyomatékot is ad.
Nem szégyen a melegség,ha kulturált viselkedéssel párosul.
F

Amúgy nem áll fel:D
Lehet azért mert strandon ciki lenne mert azért azt mégsem csak én látnám.
De ha esetleg meglátok itthon egy filmben aki szimpatikus mintahogy le írtam akkor sem szokott.
strandokon azért érzem másnak,mert ott élőben ott van és általában az idősebbek szoktak szimpatikusak lenni és mintha az apám is lehetne úgy tekintek ezekre a férfiakra és nyílván nem megyek oda hozzájuk csak ha esetleg elmennek előttem a lehető legnagyobb tiszteletet adom meg.
Lehet hogy akkot szeremcsére nem is van nálam meleg téma,mert lányokkal tudok elképzelni csak bármilyen kapcsolatot és akár gyereket is,mert nem kizárt hogy szeretnék majd a jövőben.
De a lányoknál is csak ha valaki idősebb az tetszik valamiért mintha tapasztaltabbak lennének.
Na de nem megyek másik irányba:D
Egyszerűen most az emlékezeteim alapján és felismertem önmagam szóval bevallom hogy nem kell ehhez strandon legyek.
Akárhol akár suliba egy férfitanár tanított régen mindig nagyobb tiszteletet adtam neki mint az osztálytársaimnak vagy az utcán elment előttem egy férfi akkor is ugyanez tehát ezt a strandos ügyet feleslegesen kevertem bele.
Bocsánat a hosszú regényért!
Aki elolvassa és ír valami kicsit annak nagyon megköszönöm.

Hát ez egy hosszú sztori.
De amúgy röviden le írom.
Körülbelül 3 éves koromig láttam meg talán foglalkozott velem onnantól elhagyott minket.
Onnantól nem nagyon volt velem soha elvileg anyám meg is tiltotta emiatt soha nem találkoztam vele.
13 éves koromban édesapám el is ment végleg.
Annyira nem ismertem hogy a temetésére sem mehettem el.
Pár éve van egy párja édesanyámnak,nehezen de kijövök vele nagyjából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!