Valaki ajánlana nekem egy tényleg jó lelkisegély számot? Vagy itt meghallgatna valaki? Történt ma valami amitől rettegtem és nem bírom tovább
Szeretném valakinek elmondani a mátrix elméletem. Lehetetlen dolgok miatt aggódom, amik elvileg nem történhetnének meg, de ma is megtörtént egyszerűen tudom, hogy az univerzum üzen és senki nem hisz nekem és extrém jók a megérzéseim de csak akkor ha aggódni kell valamin.
Melyik a legjobb lelki segély? Egyszer már hívtam egyet de egy idősebb nagyon mogorva nő vette fel és csak még rosszabbul lettem. Ma elvesztettem egy csomó dolgot amire semmi esély nem volt és soha többet nem lehet visszahozni és képtelen vagyok felfogni és elfogadni. Nagyon rossz dolgokon gondolkodom. Ma még nem ettem semmit és nem is tudok viszont háromszor ment a hasam az elmúlt fél órában az idegesség miatt.
Az anyámnak van itthon mert nagyon ritkán ő is vesz be elalvashoz
Masfel éve tőle amúgy előtte még fel tudtam irtani és teljes áron kifizetni
Pontosan nem szeretném mondani
Budapesttől másfél órányira
Azt már hívtam egyszer
Nem volt jó ötlet
Nyilván nem vártam semmi világmegváltó dolgot
De bunkó volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!