Felejtsem el a nőket és törődjek bele, hogy egyedül maradok, amiért ennyire szőrős vagyok?
Mi az, hogy még az ujjaid alja is szőrös??? Hát, még egy csomó másik férfinak is, az ujjaik, a kézfejük, a karjuk. Ez tök normális.
Hónaljban borotválj. Intim részen és máshol a testeden, hát, has, csináld géppel. A láb normális, ha szőrös. De azt is leszedheted, ha zavar.
IPL nem tudom, hogy férfiaknál mennyire jó. Én 6 hete kezdetem el használni nőként. Hónaljban már alig van, pedig ott sűrű, fekete volt. Lábon is alig van, de ott egyébként se volt sok. Bikinivonal is szinte teljesen eltűnt. A szeméremdombon látható a változás, de csak kicsit.
Összességében szerintem megéri.
"azt mondta a pszichológusom, hogy valóban nem trendi a szőrzet manapság, de ő nem bírja a csupasz csigákat és szerinte van, akinek tetszik. Ennyiben kimerült"
Ah... Szerintem menj más orvoshoz, ez egy kókler. Nem az a dolga, hogy véleményt formáljon, hanwm az, hogy kizökkentsen.
Amúgy a lézeres eltávolításon gondolkodtál már? Nem az egész tested, mert az brutál összeg lenne, csak a taktikai pontokon. A többit meg hajvágóval trimmelheted, máris jobban néznél ki.
Még rosszabb és még jobban fáj a lézer, mint az IPL azt mondta a kozmetikus.
De épp ez az, hogy én nem szeretnék borotválni semmit. Nekem jó lenne az, ha a társadalom nem vetné meg. A borotválásnál meg jobb a gyanta. A baj az, hogy a hasamon is nem kis szőr van, hanem több cm nagyságú. És még a vállam is szőrös részben azért, mert a fenti mellkasszőr odaér, részben azért, mert ott is nő a vállamon. Ezt a brutálisan szőrös hasat nagyon durva lenne akár legyantázni, akár leborotválni. De a gyanta lenne jó elvileg, mert a borotva csak tovább erősíti.
5: Akkor hagyd meg.
Gyanta és borotva közötti megoldásnak teljesen jó a testszőrnyíró. Nem fáj, de nem is szúr, mint borotválkozásnál.
A borotva nem erősíti a szőrt! Mivel elvágod, így szúr, amikor nő, de nem lesz se több, se vastagabb. Meg ugye borotválásnál egyszerre nő szinte az összes szál. Gyanta, epilátornál meg kitépik, és nem egyszerre nő vissza.
Az IPL fáj neked?? Nekem nem. Ahol erős a szőr, ott is csak csipked picit.
Nem tudom olvastam egy cikket, hogy a borotvált férfitest jobban zavarja a nőket, de kicsit ellentmondásos, mert azt írták, hogy "egy borotvált férfitest engem taszít, és a túl sok, egész testet beborító szőrzet is"
Na most nekem elég szőrös mindenem, ami sok lenne, de egyben a borotvált férfitest is taszítja. Ez ellentmondásos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!