Felejtsem el a nőket és törődjek bele, hogy egyedül maradok, amiért ennyire szőrős vagyok?
Én se hallottam panaszt a lézerre. Annyi fájdalmat csak elbírsz.
De ha neked az a szíved vágya, hogy fogadjon el így a társadalom, azért más nem tud tenni, csak te magad 🤷 Felnőtt ember vagy, mostmár senki nem fog cikizni. Suliban kb mindenki kap cikizést valamiért, valameddig. Felejtsd el, az már régen volt. Nézd meg Pierce Brosnan-t. Olyan hancúrpéme van, hogy nem igaz, de bomlanak utána a nők. Vagy szegény Danny DeVito. Ő még tenni se tud a magassága ellen. Hallod siránkozni? Nem! Pedig bántották eleget a suliban. A wikipédia is azzal kezdi, hogy a bantás miatt lett az "osztály bohóca" és ebbőljött a színészkedés.
Szóval nem rinyálni kell, hanem pattintsd ki magad, menj el gyantázásra (vagy ne), aztán majd meglátod, hogy tetszeni fogsz a nőknek. Mint Pierce Brosnan.
Nemsokára egy új világ veszi kezdetét és tökéletes lesz a tested!
Tennél érte, hogy megtapasztald milyen lesz?
Nekem is bejönnek a szőrös férfiak, kifejezetten férfiasnak találom a szőrzetet mindenhol, és amúgy is természetesség párti vagyok, kifejezetten izgat a sok szőr, de kinek a pap, kinek a papné, ugye.
Az inkább probléma, hogy ha te nem hiszed el magadról, hogy szerethető vagy, akkor ezért kerülnek el a nők téged, nem a szőrösséged miatt, mert az önbizalomnál kevés szexibb dolog van szerintem.
Ha erős a szőrzeted akkor teljesen mindegy hogy mennyire erősödik.
Én a helyedben rászánnék pár órát és alaposan lehúznám ahol érem, aztán figyelném hogy mikor közepes hosszúságú és akkor újból letolnám, így karban lehet tartani. Nem jó megvárni míg dzsungel lesz mert annál nehezebb!
Amúgy én se szeretem magamon a szőrt, csak a karomon, lábamon hagyom meg.
Mondjuk nem is voltam nagyon szőrös, ahogy idősödtem akkor kezdem el majmosodni.
Most úgy csinálom ahogy írtam. Ha közepes, beállok a zuhany alá, lecsapatom magam és leborotválom ahol érem.
A zuhanyzótálcába rakok műanyag lefolyószűrőt, ez gyönyörűen felfogja a szőrt és nem dugítja el.
Azt kell nézni hogy te hogy érzed jól magad!
Nekem csupaszon a jobb így hát leborotválom!
Nem érdekel hogy ki akceptálja!
Akinek jó vagyok, annak jó vagyok így is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!