Szorongás és depresszió miatt Pszichoterápiás intézményt Tudtok javasolni? Ami tb támogatott
Figyelt kérdés
Általános iskolás korom óta küzdök depresszióval, illetve szorongásos zavarjaim is vannak. Többször voltam pszichiátrián,de ott csak a nyugtatót tolták belém. Utána elhagytam teljesen a gyógyszereket. Tb támogatott pszichológusnál jártam, ahol azt tanácsolta a szaki, hogy minél hamarabb pszichoterápiára lenne szükségem. Tavaly év végén felkerestem a legközelebbi ilyen lehetőséget(Szeged), de januárban küldtek egy emailt hogy be vannak telve, azóta semmi, pedig kerestem őket azóta megint. Viszont az életem már élhetetlen így, saját magam teszem tönkre. Általános iskolába 8 évig bullying-oltak az osztálytársaim, semmi önbizalmam. Aztán 17 évesen belekerültem egy 4 éves bántalmazó kapcsolatba is, ahonnan nagyon nehezen jöttem ki. Most ott tartunk, hogy nem bírok egy rendes kapcsolatot se fent tartani, a túlaggódásom miatt, meg egyebek. A kérdés hogy tudnátok ajánlani valami lehetőséget vagy megoldást? Ha kell be is fekszem hónapokra, de ez az életvitel már tényleg minősíthetetlen.ma 09:37
1/1 MTamas2 

válasza:

Próbálj meg bejutni Tündérhegyre, vagy a szigetvári pszichiátriára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!