Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Friss Thalassa ház vélemények?

Friss Thalassa ház vélemények?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérdezni, aki a közelmúltban volt bent vagy jelenleg is ott van, milyenek a tapasztalataitok? Elsősorban a kérdéseim, pl hogyan készüljek az interjúra ha azt szeretném hogy felvegyenek? Milyen a közösség? Milyen az ellátás? Itt kajára gondolok.Hétvégén haza lehet jönni? Bármilyen egyéb tapasztalatot is szívesen olvasok akár a bentlétről, a terápiákról stb.

26 éves pánikos, depressziós, bipoláris lány vagyok.

tegnapelőtt 23:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Kik látogathatnak? Családom és a párom eljöhetnek hozzám?
tegnapelőtt 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Érdemben sajnos nem tudok válaszolni, csak az érdekelne, hogy ez fizetős vagy állja a tb?

Segítenek meggyógyulni?

tegnapelőtt 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Elvileg ez egy pszhioterápiás intézet. A google véleményeknél olyan rossz véleményeket olvasok hogy én biztos nem feküdnék be ilyen helyre mégha kényszerítenének se...
tegnap 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Amiket írtak róla pl itt is, tuti hogy nem mennék be.
tegnap 01:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Tündérhegy jobb? Tényleg nem tudom már mit tegyek, egy pszichoterápiás intézet kb az utolsó esélyem egy normális életre, annyira padlón vagyok... Linkelnétek olyan hozzászólásokat ahol azt írják hogy nem jó a Thalassa?:(
tegnap 03:42
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Pár éve voltam ott. Szerintem bárki látogathat. Családod, párod, barátaid is. Hétvégére haza lehet menni. Hétköznap is ki lehet menni pár órára. A kaja nem rossz. Néha kell kertészkedni, takarítani, esetleg télen havat takarítani. Lehet sokat csocsózni. Vannak akik zenélnek, festegetnek, táncolgatnak. Sokakaknak nagy segítséget ad.
tegnap 08:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
2 ha minden igaz, jelenleg heti 10 ezer forint. Próbálkoznak segíteni.
tegnap 08:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Tündérhegy már évek óta rossz. Agyon gyógyszereznek mindenkit. A Thalassa szerintem jobb. Habár ott is sok a gyógyszer. A közösség meg megosztó.
tegnap 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!