Ilyen erős sóvárgás alkohol után? 17/fiú
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves srác vagyok.
Az a helyzet hogy benzo (nyugató), antipszichotikum és alkohol “függő”/használó vagyok. Antipszichót és benzot könnyedén leraktam de az alkoholon pár hét után mindig visszaesek (ilyenkor az egy pohártól a fél üvegig terjed a megivott alkohol mennyisége amennyit egy visszaesésnél fogyasztok)
Ilyenkor lopok, csalok, olyan mintha hipnotizáltak volna, hogy alkoholt szerezzek.
Ilyen szintű ellenállhatatlan sóvárgás amikor már nem csak fanteziálok a piáról hanem ilyen undorítóakat cselekszek az “normális”?
Mármint mással is van ilyen?
jún. 17. 21:29
21/26 anonim válasza:
De nem rendszeresen és tényleg csak 1 pohár.
22/26 anonim válasza:
Azért a bebaszás meg egy pohár bor között oriási külömbség van.
23/26 A kérdező kommentje:
#22 jogos naaa🙄🙄🙄😑😑😑
jún. 18. 00:12
25/26 anonim válasza:
És néha chillezz te is....de max 1 pohár bor mellett.és ne frontinozz
26/26 MaciLaci86 válasza:
Szia ha érdekel hogy lehet lejönni a pia VS gyógyszer kombóról írj privatban. Üdv valaki aki már kijött ugyanebből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!