Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ilyen erős sóvárgás alkohol...

Ilyen erős sóvárgás alkohol után? 17/fiú

Figyelt kérdés

Sziasztok 17 éves srác vagyok.

Az a helyzet hogy benzo (nyugató), antipszichotikum és alkohol “függő”/használó vagyok. Antipszichót és benzot könnyedén leraktam de az alkoholon pár hét után mindig visszaesek (ilyenkor az egy pohártól a fél üvegig terjed a megivott alkohol mennyisége amennyit egy visszaesésnél fogyasztok)

Ilyenkor lopok, csalok, olyan mintha hipnotizáltak volna, hogy alkoholt szerezzek.

Ilyen szintű ellenállhatatlan sóvárgás amikor már nem csak fanteziálok a piáról hanem ilyen undorítóakat cselekszek az “normális”?

Mármint mással is van ilyen?

jún. 17. 21:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%
Szimpi vagy nekem....de sajna el fogsz kallódni.minél hamarabb szerezz magadnak egy barátnőt.hidd el sokat javíthat a dolgon.
jún. 17. 23:19
 12/26 A kérdező kommentje:

Hogy érted, hogy szimpi vagyok neked?😙😏

Igen kéne egy barátnő csak hát mit mondjak magamról?

“Iszok de amúgy a suli megy😐😬”

Mit gondolsz a barátnő, hogy tudna nekem segíteni? Márnint úgy őszintén, tényleg segítene kitudna húzni a dolgaimból?

jún. 17. 23:25
 13/26 anonim ***** válasza:
A felfogásod szimpi.szerintem segítene.nyilván ahhoz hogy kihúzzon a dolgaidból ahhoz te is kellesz.Az viszont jó hogy nem jutottál el a drogokig.azt nem tudom más függésed van e.
jún. 17. 23:30
 14/26 A kérdező kommentje:
Anyám azt mondta ha alkoholista leszek akkor kidob otthonról. Xd nagy anyai szeretet, amikor túladagoltam magamat antipszichotikummal és alkohollal akkor is kidobott otthonról és 2 hétig nem láttam.😂😂😂
jún. 17. 23:30
 15/26 anonim ***** válasza:
Hát felesleges bármi ilyet tenni.nincs értelme.
jún. 17. 23:32
 16/26 A kérdező kommentje:
Ha drognak számít akkor antipszichotikum (kis mennyiségben altató, nagy mennyiségben egy leszedált érzelemmentes állapotot idéz elő kb ketamine ha azt tudod milyen csak nem haluzol rajta) (ketaminos haverom mondta h antipszicho nagy dozisban full egyforma a ketamine-nal) illetve frontint szedek néha.
jún. 17. 23:32
 17/26 A kérdező kommentje:
#15 igen persze hülyeség ilyeneket csinálni csak ha annyira magad alatt vagy, hogy kinyiffantanád magad és aközül választhatsz, hogy vagy kiugrasz az ablakból vagy bekapsz egy csomó bogyót, iszol rengeteget, akkor sztem inkább te is az ivást, tabletta szedést választanád (persze tévedhetek nem ismerlek).
jún. 17. 23:34
 18/26 A kérdező kommentje:
Szóval aztán beleragadtam egy 3-4 naponta leszedálom magam ördögi körbe 2 hónapig folyamat így szedáltam magam antipszichóval, néha ittam is mellé, most kb 2,5 hónapja nem abuzáltam antipszichotikumot. Csak helyette alkoholt iszok…
jún. 17. 23:38
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Nem...én sem ugranák ki.Leülnék egy pohár borral meg 2-3szál cigivel és tök nyugisan chilleznék egyet.
jún. 17. 23:43
 20/26 A kérdező kommentje:
Na látod!😁😄
jún. 17. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!