Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elérhető valamilyen módon...

Elérhető valamilyen módon Magyarországon reparatív terápia (homo- és transzszexualitás gyógyítása)? Nekem lenne szükségem rá. Önerőből nem tudok megszabadulni tőle. Bármiféle ötletet, segítséget elfogadok.

Figyelt kérdés

#homoszexualitás #LMBTQ #reparatív terápia
2024. jún. 16. 22:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Én tudom magamról hogy nem vagyok veszélyes,nincs rámírva ,hogy meleg vagyok,nem kérkedek vele,az ezirányu dolgaimat megtartom négy fal közé,igaz ha hetero lennék akkor sem a nagyközönség előtt csinálnám.Aki nem fogad el ,álljon bármilyen közel hozzám,mélyen leszrom
2024. jún. 17. 22:38
 22/38 anonim ***** válasza:
Ja3,6,14,16,19es válszoló vagyok
2024. jún. 17. 22:41
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, első sorban az önmagadhoz való hozzáállásodon változtass!

Szeresd magad! És ha jóban vagy magaddal, mindjárt nem lesz olyan fontos, ki mit gondol rólad.

Egyébként meg, ali ilyen miatt elítél, az 3”egy sz.r ember. Sz.r emberek véleményére pedig nem adunk! Sok sikert az önelfogadáshoz, fiatal vagy még.

2024. jún. 17. 23:11
 24/38 A kérdező kommentje:
De a többségi társadalom elítél. Nem fogok munkát találni. A családom is kitagad. Meg kell szabadulnom ettől az egésztől.
2024. jún. 17. 23:53
 25/38 anonim ***** válasza:
Gondoldd át ezt.adj magadnak énidőt és gondoldd át.
2024. jún. 17. 23:55
 26/38 anonim ***** válasza:
Ha valami van akkor írj nyugodtan privátba.abban nem tudok segíteni hogy hogy lehet kigyógyulni mert nem lehet de ha van más nyugodtan írj.
2024. jún. 17. 23:57
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem teszi tönkre a családod életét, hanem ha nem fogadod el magad vagy ők téged, akkor az teszi tönkre az életedet.

Ja, és remélem nincs ilyen terápia sehol, mert gusztustalan, ha valaki más baján nyerészkedik.

2024. jún. 18. 04:57
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

És, ha elítél bárki, akkor mi van?

Nem másoknak kell megfelelni, ők se akarnak neked megfelelni.

Ez is egy olyan kóros eleme a gondolkodásodnak, amit ha nem fogsz helyretenni, akkor sok bajod lesz még.

Ha munkahelyen valaki nem fog kedvelni, azért még nem fogsz felmondani.

Mert máshol is lesz, aki nem kedvel, és, akkor mi van?

Mindenki nem szerethet!

2024. jún. 18. 05:02
 29/38 anonim ***** válasza:
84%

"De a többségi társadalom elítél." Ezt idővel megtanulod leszarni.

"Nem fogok munkát találni." Szerinted egyetlen meleg sem dolgozik? Akkor miből élnek?

"A családom is kitagad." Ez fájdalmas lesz, ha megtörténik, de egy ilyen családban sosem éreznéd jól magad, ha titkolóznál, akkor sem.

Viszont van egy olyan érzésem, hogy hiába írunk itt neked akármit, szóval hajrá, keress valami átnevelő terápiát, jó drágán, aláztasd meg magad, szenvedj, ha neked ez kell. Megérdemled.

2024. jún. 18. 07:11
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg videó van, ahol elmondják az emberek hogy sikeresen ki tudtak jönni ebből. Nem elnyomják, hanem megváltozott a hozzáállásuk a dolgokhoz. Mivel ez egy mentális sérülés, csak úgy fog működni ha te is akarod, nem pedig a család vagy más emberek miatt. Érdekes hogy a tolerancia bajnokai hirdetik legjobban a szólásszabadságot, meg hogy mindenki egyenlő, de aztán mindig jobban tudják hogy egy egyén mit érez és el kell hallgattatni, le kell járatni aki másként gondolkodik. Aki a saját érzéseire hivatkozva kijelenti hogy ki tudott jönni sikeresen ebből az állapotból, azt valakik mindig jobban tudják hogy ez nem így van, csak elnyomja magában. Tehát meghazudtolják úgy, hogy fogalmuk sincs kiről van szó. Aki ír arról hogy miként tudott segíteni embereken, azt elnyomják, lejáratják. Ez a viselkedés teljes mértékben szemben áll azzal amit a liberális ideológia képvisel.
2024. jún. 18. 16:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!