Elérhető valamilyen módon Magyarországon reparatív terápia (homo- és transzszexualitás gyógyítása)? Nekem lenne szükségem rá. Önerőből nem tudok megszabadulni tőle. Bármiféle ötletet, segítséget elfogadok.
Figyelt kérdés
jún. 16. 22:46
11/38 anonim válasza:
Miután nem betegség ezért nem gyógyítható. Nem kell küzdeni sem ellene.
Keress egy olyan párt akivel boldog vagy, mindegy milyen nemű.
12/38 anonim válasza:
Ha ennyire nem tudod elfogadni, menj el mindenféle sarlatánhoz, ördögűzőhöz, költs egy halom pénzt, aztán lehet, hogy lesz egy rövid időszak, amíg magad is elhiszed, hogy sikerült, de végül úgyis ugyanott leszel, csak mentálisan még sérültebben, mert semmi nem használt. Vagy megpróbálhatod elfogadni magad, ha máshogy nem megy, pszichológus segítségével. Nekem mindegy, a te életed.
13/38 A kérdező kommentje:
Hogy miért szeretnék megszabadulni? Mert elítél a többségi társadalom, a családom...
jún. 17. 12:19
15/38 A kérdező kommentje:
20
jún. 17. 12:57
16/38 anonim válasza:
Meg sem próbálod azt hogy elfogadd magad?
17/38 A kérdező kommentje:
Nincs értelme. Az emberek elítélnek miatta. Ha tudok ezen változtani, miért próbáljam meg elfogadni magam?
jún. 17. 15:21
18/38 anonim válasza:
Mert nem tudsz. Nem hiába tiltják meg sok helyen az ilyesfajta terápiákat. Fizikailag fájdalmat okoznak, de a problémán nem segítenek.
Ha gondolod, olvass vallási alapon íródott könyveket a témában (Kereszt a Szekrényben) vagy nézd meg a “Ments meg a pompom lányt” c. filmet.
20/38 A kérdező kommentje:
Engem az se zavar, ha fizikailag fájdalmat okoz, még az is sokkal jobb, mint az egész életen át tartó megvetés.
Méghogy senki nem ítél el, bárhova nézek a neten, csak azt látom, hogy veszélyes vagyok a fiatalok erkölcsére, az emberekre, mindenre, bármire.
jún. 17. 22:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!