Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan küzdhető le a szorongás...

Hogyan küzdhető le a szorongás ha ez egyáltalán az?(bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval kezdem magam teljesen kényelmetlenül és kellemetlenül érezni magam aki vagyok meg ahogy kinézem.Mindig valaki beszól legyen az utca vagy suli vagy igazából bárhol megjegyzést tesznek rám legyen az külső vagy belső dolog.Igazából nem érdekelnek különösebben ezek a dolgok amiket mondanak csak nem tudom eleggé kihat ez az egész dolog és lehet hogy szorongok magam miatt.Nem tudom ,hogy ez mennyire érthető de szorongok attól ,megint valamibe belekötnek.Valahogy teljesen el van rontva az önképem a fejemben.És teljesen nem látom magam reálisan undorítónak meg dagadtnak hiszem magam mikor nem vagyok kövér de csúnya még sztm az vagyok na mind1.Úgy érzem sokszor nem vagyok normális és ,hogy nem úgy viselkedem ahogy mások elvárják.Illetve sokszor hiszem azt ,hogy nem lehet már normális életem mert elrontják ezek a dolgok amiknek egy olyan ember aki egeszséges keretek között nő fel annak ez mind meg van nekem meg nincs mert történtek/történnek dolgok és egyszerűen zavar minden.Valaki tudna valami segitő választ írni,hogy mit lehetne ezzel csinálni illetve ha nektek is volt ilyen hogyan oldódott meg.Igazából 16 L vagyok ha ez számít.Kérlek csak írjon aki tud segíteni negatív válaszokra nem vagyok kíváncsi köszönöm.

jún. 13. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj valami szépre, ami elvonja a figyelmet és úgy vonulj emberek közé.
jún. 13. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Vagy téríts le egy vörös szőnyeget és azon vonulj be. De ne katonának. A soldier lét még várat magára nőként.
jún. 13. 20:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Ertelmes valaszokat
jún. 13. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Értelmes válaszok ezek bro.
jún. 13. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Üdvözöl a való világ
jún. 13. 20:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok de a 2-es valsszolonak a valasza hol ertelmes?Hogy jon ide a katonasag?
jún. 13. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet utalni bizonyos dolgokra, csak hogy jobban körvonalazódjanak a frontok a csatatéren és kételyektől mentes legyen, hogy ki is lesz a legvégén végső győztes!
jún. 13. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs barátnőd?
jún. 13. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Minekaz
jún. 13. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdést kiírni ide az oldalra kockázattal jár, mert nem biztos, hogy olyan válaszok jönnek, amiket szeretnél kapni, illetve ami a rendeződés irányába hatna.. Vannak, akik "szórakozni" járnak ide, nem segíteni..

Ami a kérdésed, illetve problémád illeti: azt jó lenne tudni, hogy mások mit mondanak, illetve hogy vajon mi céllal teszik ezt. Ezek a megjegyzések rólad, neked szólnak vagy csak random cikizések, esetleg figyelmed felkelteni próbáló megjegyzések, beszólások?

Keress téged támogató, megértő személyt a környezetedben, akivel tudsz erről a témáról, illetve magadról beszélgetni. Kérj ismerőseidtől pozitív visszajelzéseket magadról, kérdezd meg őket, milyen értékeket látnak benned. És te magad is gondolkodj el azon, milyen értékeid vannak, hogy erősítsd az önbecsülésed. Az értékeid pedig próbáld megjeleníteni, megmutatni mások számára, illetve legyél tudatos és büszke arra, ha ezt megtetted. Azt írod, "történtek/történnek dolgok", érdemes erről is segítő személlyel beszélni, akiben megbízol.

jún. 14. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!