Én egy nulla vagyok és ez nem kisebbségi komplexus hanem végig kíséri az egész életemet ez mitől van mi okozza kora gyermekkori traumák(elnyomás,hogy elnyomtak durván)esetleg valami hordozott gén hibák is!?
Nem tudtam sohasem mit kezdjek az életemmel nem tudok egyszerűen emberi közösségben sem alkalmazkodni beilleszkedni itthon is áll a balhé hisztizek apukáméknak a telefont és egyéb eszközöket használati tárgyakat is földhöz csapok nem azért merthogy mivelhogy boldog és kiegyensúlyozott lennék volnék gondolhatják.
Egyszerűen nem tudom megfejteni magamat.
Kérdező èn is földhözvágtam az idegességtől dolgokat,amig a szülőkkel éltem. Amióta elköltöztem azóta nem csapok földhöz dolgokat . Az undorító igazságtalanság volt.ahogy bántak velem.
Az orvosok jutalékot kap ak ha vkit gyógyszerezhetnek,a háziorvos a betegek száma alspján kapja a pènzét. Minden a pénzről szól. Egyáltalán ne érezd magad betegnek,azért mert néhány orvos leírta. Jól teszed ha nem szedsz gyógyszert. Azoktól senki se lesz jobban,az alap lelki problèmát nem oldja meg csak elkendőzi. Sportolj és bármiáron költözz el tőlük. Alakits ki párkapcsolstot és költözz hozzá vagy együtt béreljetek. Más is ígyymenekül el mérgező szülőktől.
De, ez sajnos kisebbségi komplexus.
Nekem is az van nagyon régen. Hiába érek el sikereket, csak ideig óráig vagyok boldog, és utána más miatt, de megint kisebbségi komplexusom lesz.
Gyerekkoromban és gimnáziumban én is mindig azt hallgattam, hogy 0 vagyok. Ez innen fakad. Valószínűleg neked is hasonló gyerekkorod volt.
Mi miatt van jelenleg kisebbségi komplexusod? Mi az, ami miatt kevesebbnek érzed magadat, mint mások? Először is keresd meg ezt a dolgot, és próbálj rajta változtatni. Pl mikor nem volt jogsim, nekem azért volt kisebbségi komplexusom. Mikor nem volt kocsim, azért volt. Mikor volt kocsim, azért volt mert nem volt szolgálati kocsim. Mikor lett szolgálati kocsim, akkor azért volt, mert nem volt párom. Lett párom, és azért lett, mert nem jártam egyetemre. Most egyetemre járok, jó beosztásom van, és most meg azért van, mert mindenki beszél rajtam kívül idegennyelven, csak én nem. Most elkezdtem a nyelvsulit, de ha meglesz a nyelvvizsga, akkor is lesz valami miatt, ez 100%. Az egész életem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!