Mi okozta Andrew Tate-nél ezt a kisebbségi komplexust?
Fogalmam sincs, neki milyen serelmei vannak, nem olvastam utana a multjanak.
De altalanossagban ezek az erzesek nem tunnek csak ugy el attol, hogy gazdag lettel es kigyurtad magad. A fejedben ugyanugy megvannak az emlekeid, az erzesek, attol meg, mert kozben szereztel uj, jobb emlekeket. Ez siman kijohet agresszio formajaban, plane ha ismert lett, megvan ra a platform, akkor ahelyett, hogy tullepne ezeken, inkabb az lesz benne, hogy “na most aztan megmutatom mindenkinek, hol a helye”😀
Nem vagyok pszichologus, nem tudom most hirtelen szebben megfogalmazni. A lenyeg, hogy sok embernek lenne szuksege szakember segitsegere a regi traumak elengedeseben, egyaltalan nem eleg, hogy szerzel sok penzt es tobb lehetoseged van, ha kozben mentalisan nem tudtal fejlodni.
Gyerekkori trauma, meg lehet találni az okot.
Apja volt?
Úgy tudom amerikai, de Angliaban nőtt fel. Nevettek-e rajta a beszéde miatt a társai.
Most is elég fura akcentusa van.
Vannak (fél)testvérei? Azok fehérek pl.? Féltékeny volt?
Kicsi a pipilője?
Ilyesmik lehetnek. De nem tom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!