Miért van ennyi irigy ember?
Figyelt kérdés
Itt van Andrew Tate. Jóképű, gazdag,okos,bölcs,sokatlátott. Nők milliói akarják. És ilyenkor a normális ember reakciója az,hogy tesó hogy érted ezt,hadd tanuljak tőled. De na ilyenkor jön az irigykedés2023. jan. 1. 11:18
1/134 anonim válasza:
Soha a büdös életbe nem hallottam róla.
2/134 anonim válasza:
Andrew Tate egy emberkereskedő strici, aki adót sem fizet és piramisjátékból gazdagodott meg. A lósz*rt sem érdekel, mennyi pénze van, engem az dühít, hogy a mai világban ez a bűnözőmodell a példakép.
3/134 qkker1 válasza:
Hogy jön a Fidesz ehhez a palihoz?
4/134 anonim válasza:
Ez nem irigység, hanem egyszerűen az az ember egy féreg bűnöző
5/134 anonim válasza:
Én nem vagyok kíváncsi egy olyan emberre, akit letartóztat a rendőrség. A börtönélet minden, csak nem siker.
6/134 anonim válasza:
Mire lennék irigy? Arra, hogy emberkereskedő, bűnöző? Vagy arra, hogy a román cellatársak ápolásba veszik a seggét?
7/134 anonim válasza:
"Hogy jön a Fidesz ehhez a palihoz?"
Gondolom politika ttopicba szokott trollkodni ez a kis trollocska.
8/134 anonim válasza:
Sosem hallottam még a fazonról, de a kérdés miatt rákerestem, és finoman szólva nem tetszett, amit láttam. A képekkel kezdtem, hátha mégis arcról felismerem, de elég kiábrándító volt.. pár kép viszont cikkhez volt linkelve, még rosszabb dolgokkal. Számos közösségi oldalról kitiltották nőgyűlölködő viselkedés miatt, amin meg végképp megakadt a szemem, egy 2 napos, TMZ cikk volt, miszerint emberkereskedelemért tartóztatták le Romániában.
Kiábrándító, hogy erre a tagra ennyire sokan felnéznek..
10/134 A kérdező kommentje:
3as a fideszre is sokan irigyek, pedig Orbán egy józan gigachad
2023. jan. 1. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!