Miért van ennyi irigy ember?
Figyelt kérdés
Itt van Andrew Tate. Jóképű, gazdag,okos,bölcs,sokatlátott. Nők milliói akarják. És ilyenkor a normális ember reakciója az,hogy tesó hogy érted ezt,hadd tanuljak tőled. De na ilyenkor jön az irigykedés2023. jan. 1. 11:18
11/134 anonim válasza:
Ki az a 71%-os, aki mindenkinek pirosat nyomott? Innen is üzenem neki, hogy egy emberi hulladék, mert ezt az aljas bűnözőt támogatja.
12/134 A kérdező kommentje:
Nektek se lesz bugattitok
2023. jan. 1. 12:04
13/134 anonim válasza:
Jó, a 12:04-es válasz után most már egyértelmű, hogy trollkérdés.
14/134 A kérdező kommentje:
Neked minden trollkodás oszt ébresztő órára kelsz
2023. jan. 1. 12:06
15/134 anonim válasza:
Andrew Tate egy igazi alfa Top G. Tele van pénzel, magas és volt kick boksz bajnok, bármikor lerugja bárkinek a fejét és utána elveszi a csaját is az illetőnek ha Andrew úgy akarja.
16/134 anonim válasza:
Amennyit hallottam róla, nekem inkább egy orbitális s fejnek tűnik.
17/134 anonim válasza:
Remélem ti is oda kerültök mint a hímetek. Dutyiba 😂😂
18/134 anonim válasza:
Most a románoknál megtalálja a big dick energy. :D
19/134 anonim válasza:
Én elveszítettem a fonalat!
Most akkor ki az irigy?
Andrew Tate, aki nem osztja meg a "tudását", vagy az őt dicsőítő erkölcsi hullák?
("És ilyenkor a normális ember reakciója az,hogy tesó hogy érted ezt,hadd tanuljak tőled. De na ilyenkor jön az irigykedés")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!