Én egy nulla vagyok és ez nem kisebbségi komplexus hanem
végig kíséri az egész életemet ez mitől van mi okozza
kora gyermekkori traumák(elnyomás,hogy elnyomtak
durván)esetleg valami hordozott gén hibák is!?
Figyelt kérdés
Nem tudtam sohasem mit kezdjek az életemmel nem tudok egyszerűen emberi közösségben sem alkalmazkodni beilleszkedni itthon is áll a balhé hisztizek apukáméknak a telefont és egyéb eszközöket használati tárgyakat is földhöz csapok nem azért merthogy mivelhogy boldog és kiegyensúlyozott lennék volnék gondolhatják.
Nyugi...nem ítél el senki..kicsit szétesettnek tűnsz, de ez velem is megtörténik.
okos tanácsot nem tudok adni, ezért befogom a szám.
máj. 14. 21:21
12/26 anonim válasza:
Sajnálom. Olyan komplex problémád van, hogy itt már csak pszichiáter segíthet szerintem. Egy nagyobb kivizsgálás is elkéne neked. Nincs-e valami szervi bajod, milyen a vérképed, ilyenek..
máj. 14. 21:32
13/26 anonim válasza:
Most meg privátban írogat arról, hogy öngyilkos akar lenni, de nem bír.
Komolyan, ez az oldal egy internetes diliház? Tele ilyenekkel, akik privátban nyomják tovább.
máj. 14. 21:38
14/26 A kérdező kommentje:
Ne legyenek ilyen rohadtak amikor valaki segítséget kér!!!
máj. 14. 21:41
15/26 A kérdező kommentje:
Több együttérzést!!!
máj. 14. 21:41
16/26 anonim válasza:
Kérdező! Első lépés, kivizsgáltatod magad. Csinálsz teljes vérképet, nem vagy-e vérszegény mondjuk, esetleg betegségekre tesztelsz. Szedjél vitaminokat rendesen, sportolj, mozogj. Ilyen apró dolgokra gondolok, hogyha gyengénlátó vagy, akkor megjavíttatod a szemed. Ha nagyothalló, akkor menj hallásvizsgákatra. Apránként tedd rendbe magad. Lelki gondokra pszichológus, pszichiáter. Esetleg gyógyszer.
máj. 14. 21:46
17/26 anonim válasza:
Első lépésként a testedet kell rendbetenni. Minden lelki baj valami testi diszfunkció következménye.
máj. 14. 21:48
18/26 A kérdező kommentje:
Mindig csak okosakat írnak meg tudálékok de mér nem mondják azt hogy ugorjak ki az ablakon akármilyen bármilyen magasból!?
Egy nulla minek van még életben!?
Nekem nem kell a rizsa.
máj. 14. 22:01
19/26 A kérdező kommentje:
Maguk is tudják hogy nincs értelme élnem de azért elküldenek az orvosokhoz állandóan állandó jelleggel mindig.
máj. 14. 22:01
20/26 anonim válasza:
Ugyanazokat a köröket futjuk évek óta. Mindig megkapod, hogy a problémáidon nem tud néhány kommentelő segíteni, és menj orvoshoz. Majd jön az, hogy te nem mész és nem vagy hajlandó gyógyszert szedni. Utána jön egy kis őrjöngés - mint amit most csinálsz -, jobb esetben kitiltanak és pár nap után ugyanott folytatod ahol abbahagytad: új profil, új kérdés, újra a válaszok ignorálása, újra őrjöngés, újra kitiltás. Majd újra és újra ugyanez. ÉVEK ÓTA ezt csinálod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!