Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen szakemberre van szükségem?

Milyen szakemberre van szükségem?

Figyelt kérdés

Az életem egy kalap sz_rt nem ér, semmi nem boldogít, emiatt az egész csak egy rohadt mókuskerék, egyik munkából a másikba, nyaralás, buli, közösség, szó szerint semmi nem érdekel.

Nem vagyok magányos, de most, hogy "van valakim", így is a csendet és magányt keresem. Részemről nem komoly, de nem tölt fel, ez sem.

Pszichiáteres/gyógyszeres múltam már van, de most nem biztos, hogy ez az irány a jó, csak ugye a többi területet nem ismerem.

F/32

2024. máj. 7. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Neked CÉL kell, nem szakember!
2024. máj. 7. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem érdemes egy pszichológust megprobalni sokat segít de az előzőnél is igaza lehet
2024. máj. 7. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az célhoz is kellhet szakember (pszichológus), ha magától nem megy. Illetve a pszichológus ha úgy ítéli, javasolhatja a pszichiáter felkeresését.
2024. máj. 8. 07:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Most az a célom, hogy kipofozzam, felújítsam a házamat, mert nem rég költöztem.

Ennyi. Azért ilyen alapra nem lehet várat építeni. Sport, utazás, egyéb, semmi nem érdekel, így cél sincs.

Aki nem volt sosem depressziós, vagy hasonló, annak hiába írja bárki is, hogy legyen célod. Mintha egy beteg embernek mondanánk, hogy gyógyulj meg.

2024. máj. 8. 13:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Összekevertem 2 mondatot. :)

Szerk.: Aki nem volt sosem depressziós, vagy hasonló, az nem fogja ezt megérteni. Hiába jön a tanács, hogy legyen célod. Mintha egy beteg embernek mondanánk, hogy gyógyulj meg, vagy egy feszültnek, hogy nyugodj meg.

2024. máj. 8. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez volt, tavalyig. Aztán végre találtam egy célt, megváltozott minden. Később meg annyi akadály gördült és gördül elém folyamatosan, hogy már a "nem akarok megint gyógyszert szedni" elvet is feladtam, mert még az is jobb, mint a Dunában végezni. Fel nem adtam a célt, de nem bírom ezt a tehetetlenséget, depressziót, stb.

Hát nem írnám le, milyen célt találtam, remélem, te majd jobbat találsz.

33F

2024. máj. 8. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!