Mit tegyek, ha szakemberre lenne szükségem az életem jó irányba tereléséhez, de úgy érzem, a pszichológusokkal csak az időmet és a pénzemet vesztegetem?
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Szerintem ez az analitikus terápia egyszerűen nem való mindenkinek. Pontosan az a problémám, hogy temperamentumos vagyok, elég sok tudással a fejemben és nekem kínzás volt hogy semmiféle visszajelzést nem kaptam soha.
Pont az volt a problémám, hogy az érzelemvilágomat is agyból kívánom megoldani, irányítani és csak azt érte el vele, hogy még azt is ki akartam sakkozni hogy mire milyen arcot vág, tetszik neki, nem tetszik neki , mire gondolhat most stb.
Vagy csak kifogtam egy nem megfelelő szakembert.
Én egy pszichiáter mellett találtam meg a számításaim aki terapeuta is. Na, ő elég dinamikus és az arcomba tolja amit kell. Javaslatokat tesz, hogy mire figyeljek stb. És azt érzem, hogy 100x többet haladtam vele 1 hónap alatt mint a klinikai pszichológussal 1 év alatt.
Sokat javultak a pánikos tüneteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!